Valorant kurulumda %0 görünüyor

Katakiv

Decapat
Daha fazla  
Bu sabah Valorant'a girmeye çalışırken Update geldiğini söyledi, Update'i indirmeye başladım fakat 0'dan ileriye gitmedi ve indirme hızıda 3 4 kere görünüp gidiyordu. Oyunu silip tekrar yükledim yükledikten sonra tekrar Update geldiğini söyledi gene aynı hata oldu ne yaptıysam düzelmedi, yardımcı olabilecek var mı?

Screenshot_13.png

Bu sabah Valorant'a girmeye çalışırken Update geldiğini söyledi, Update'i indirmeye başladım fakat 0'dan ileriye gitmedi ve indirme hızıda 3 4 kere görünüp gidiyordu. Oyunu silip tekrar yükledim yükledikten sonra tekrar Update geldiğini söyledi gene aynı hata oldu ne yaptıysam düzelmedi, yardımcı olabilecek var mı?

Eki Görüntüle 1703433

Yönetici olarak çalıştır ve onarıma tıklamayı dene.

Klasik bir sıkıntı her güncelleme geldiğinde insanlar yaşıyor silip yeniden yükleyip kurulum ekranından hiç çıkmamanız lazım Alt Tab'a alınca indirme duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik bir sıkıntı her güncelleme geldiğinde insanlar yaşıyor silip yeniden yükleyip kurulum ekranından hiç çıkmamanız lazım Alt Tab'a alınca indirme duruyor.

Denedim fakat gene olmadı indikten sonra tekrar güncelleme indirme ekranı geliyor.

İnternetinizi kapatıp açmayı veya müşteri hizmetlerini aramayı deneyin internette herhangi bir sorun varsa oda yapıyor olabilir.

İnternetle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum başka bilgisayardan girilebiliyor.

Çözümü İngiliz bir kaynaktan buldum ben denedim oldu size de paylaşmak istedim.

1- CMD'yi yönetici olarak başlatıp sırasıyla "sc delete vgc" ve "

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı