Valorant logosunu kullanmak telif sebebi mi?

mirann

Decapat
Daha fazla  
Koyduğum. PNG formatındaki resimi YouTube kanalımın profil resmine küçülterek ekleyeceğim, YouTube kanalım telif yer mi?

Dosya Ekleri

• Valorant-Logo-PNG-Cutout.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 426
Koyduğum. PNG formatındaki resimi YouTube kanalımın profil resmine küçülterek ekleyeceğim, YouTube kanalım telif yer mi?

Yemez çünkü Valorant'ın YouTube hesabındaki resmi büyük ve logosu farklı sadece v var başka bir şey yok.

Telif atılırsa yer ama ugrasirlar mi bilmiyorum.

Sadece v var YouTube kanallarında kullanıyorlar ondan.

YouTube logosu önemli değil. Bu logoyu tescillediyse, kullanamazsin.

Her tarafta tescillemedi sadece kendi alanında tescilledi ve oyununda bazı yerlerinde kullanıyor ben meselea Rockstar Games'in PP'si var hiç sıkıntı olmadı bende aynı logo basbaya ve şu an ben de ASUS'un o ROG serindeki göz var ya o şu an bende PP ama hiç sıkıntı çıkmadı ya da Red Dead Redemption benim arkadaş var PP'sinde Red Dead Redemption resmi var. Neden telif atmadı, resmi tescillemiş Rockstar neden telif atmadı?

Her tarafta tescillemedi sadece kendi alanında tescilledi ve oyununda bazı yerlerinde kullanıyor ben meselea Rockstar Games'in Pp'si var hiç sıkıntı olmadı bende aynı logo basbaya.
Yukarıda dediğim gibi büyük bir kanal olmadığın için göze carpmiyorsun.

Yaş 12 sanırım.

Dostum yemezsin, kısaca anlatayım senin için. Evet o Valorant'ın logosu ve telif hakkı mevcut tescilli bir logo ancak sen şu ve şunun gibi durumlarda telif yersin;

Logo üzerinden para kazanma, yani logonun fontunu kullanarak başkalarına satma.

Logoyu kendi oyun veyahut programlarında fontunu kullanma.

Kullanmaman daha sağlıklı olacaktir. Gecenlerde büyük bir kanal sırf logosu, "Pepsi" logosuna benziyor diye kapanmıştı. Tescillenmiş eserlerde aynısının olmasina bile gerek yok, benzemesi yetiyor. Riot belki telif vs. hiç uğraşmıyordur ama riske gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…