Koyduğum. PNG formatındaki resimi YouTube kanalımın profil resmine küçülterek ekleyeceğim, YouTube kanalım telif yer mi?
Telif atılırsa yer ama ugrasirlar mi bilmiyorum.
YouTube logosu önemli değil. Bu logoyu marka olarak tescillediyse, kullanamazsin.Yemez çünkü Valorant'ın YouTube hesabındaki resmi büyük ve logosu farklı sadece v var başka bir şey yok.
Sadece v var YouTube kanallarında kullanıyorlar ondan.
YouTube logosu önemli değil. Bu logoyu tescillediyse, kullanamazsin.
Yukarıda dediğim gibi büyük bir kanal olmadığın için göze carpmiyorsun.Her tarafta tescillemedi sadece kendi alanında tescilledi ve oyununda bazı yerlerinde kullanıyor ben meselea Rockstar Games'in Pp'si var hiç sıkıntı olmadı bende aynı logo basbaya.
Yaş 12 sanırım.Her tarafta tescillemedi sadece kendi alanında tescilledi ve oyununda bazı yerlerinde kullanıyor ben meselea Rockstar Games'in PP'si var hiç sıkıntı olmadı bende aynı logo basbaya ve şu an ben de ASUS'un o ROG serindeki göz var ya o şu an bende PP ama hiç sıkıntı çıkmadı ya da Red Dead Redemption benim arkadaş var PP'sinde Red Dead Redemption resmi var. Neden telif atmadı, resmi tescillemiş Rockstar neden telif atmadı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.