Valorant logosunu kullanmak telif sebebi mi?

Kullanmaman daha sağlıklı olacaktir. Gecenlerde büyük bir kanal sırf logosu, "Pepsi" logosuna benziyor diye kapanmıştı. Tescillenmiş eserlerde aynısının olmasina bile gerek yok, benzemesi yetiyor. Riot belki telif vs. hiç uğraşmıyordur ama riske gerek yok.

Dostum, zaten anlattım. Yukarıdaki mesajı oku lütfen. Yanlış anlaşılma yaratma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, zaten anlattım. Yukarıdaki mesajı oku lütfen. Yanlış anlaşılma yaratma.
Bugün bu tescil konusunda inatlaşan ikinci kişisin ve en basit şekilde "Tescil Nedir?" araması yapmanı öneriyorum.

Direkt kaynaktan cevap;

5. Riot'un logolarını ya da ticari markalarını kullanabilir miyim?
ÖZET GEÇELİM: Hayır. Oyuncuların Riot'la sizin Projeniz arasında bir bağlantı olup olmadığı konusunda kafa karışıklığı yaşamasını istemiyoruz.

Bizimle yazılı bir lisans anlaşmanız yoksa, logolarımızdan ya da ticari markalarımızdan hiçbirini Projenizin herhangi bir yerinde veya herhangi bir internet sitesinde, reklam materyalinde, videoda ya da yayımlanan içerikte kullanamazsınız. İçinde Riot Games adı veya ticari markalarımız, ticari adlarımız, karakter isimlerimiz vb. geçen herhangi bir alan adı alamaz, sosyal medya hesapları veya benzeri şeyler açamazsınız. Ticari markalarımızı ya da IP'mizle ilişkili isimleri anahtar kelime ya da internet araması etiketi olarak kullanamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı