Merhaba arkadaşlar. Şu an maçtayım ve maç çöktü. 10 kişi bekleme ekranına attı. İnternetten baktım çıkmayın diyorlar ama 10 Dk'dır böyle. Yeni güncelleme ile gelmiş.
Bakım yapılsa zaten 1 gün öncesinde istemcide uyarı şeklinde haber veriliyor, bakım değil çökme bu. Haber verilecek bir şey yok ortada. Her oyunun başına gelebilen gayet normal bir durum, neyin ağlaması anlamadım gerçekten.
An itibari ile Steam sunucularına ulaÅılamıyor. Birçok kullanıcı Steam’e baÄlanırken ve Steam üzerinden online oyunlara baÄlanmaya çalıÅırken sorunlarla karÅılaÅıyor. Biz de dahil, Steam’e baÄlanmaya çalıÅan çoÄu kiÅi Åu an bu hata ile karÅılaÅıyor. Steam tarafından herhangi...
Sosyal medyada binlerce oyuncu CS:GO sunucularının çevrimdıÅı olduÄunu bildirmeye baÅladı. Sorun yalnızca birkaç saat önce baÅladı ancak henüz çözülmedi. Birkaç saat önce piyasaya sürülen Dota 2’deki The International 2020 Battle Pass, oyuncu akıÅının sunucularına...
An itibari ile Steam sunucularına ulaÅılamıyor. Birçok kullanıcı Steam’e baÄlanırken ve Steam üzerinden online oyunlara baÄlanmaya çalıÅırken sorunlarla karÅılaÅıyor. Biz de dahil, Steam’e baÄlanmaya çalıÅan çoÄu kiÅi Åu an bu hata ile karÅılaÅıyor. Steam tarafından herhangi...
Sosyal medyada binlerce oyuncu CS:GO sunucularının çevrimdıÅı olduÄunu bildirmeye baÅladı. Sorun yalnızca birkaç saat önce baÅladı ancak henüz çözülmedi. Birkaç saat önce piyasaya sürülen Dota 2’deki The International 2020 Battle Pass, oyuncu akıÅının sunucularına...
Arkadaşlar, Valorant çöktü ile ilgili çok konu açılmış, açıklama yapmak istedim. Şu an tüm Avrupa sunucuları çökmüş durumda. Yani sizlik bir şey yok, içiniz rahat olsun. Yarına kadar düzelir.
Merhaba, az önce normal bir şekilde özel maç atarken 4 arkadaşımı ve beni birden oyundan attı ve "crashed" falan dedi. Şimdi ise her oyuna girmeye çalıştığımızda birbirinden farklı hata kodları veriyor. Acaba Valorant sunucuları mı çöktü? Sizde durum nasıl?
Merhaba, az önce normal bir şekilde özel maç atarken 4 arkadaşımı ve beni birden oyundan attı ve "crashed" falan dedi. Şimdi ise her oyuna girmeye çalıştığımızda birbirinden farklı hata kodları veriyor. Acaba Valorant sunucuları mı çöktü? Sizde durum nasıl?
VALORANT çöktü mü? sorusunun yanıtı merak edildi. Riot Games'in dünyadaki en popüler FPS oyunlarından Valorant, gece yarısı bir anda tüm dünya genelinde çöktü. İstanbul sunucusu dahil olmak üzere oyuncular yaşanan bu teknik aksaklığa tepki gösterdi. Valorant'ın, dünya çapında yaşadığı büyük...