Merhaba arkadaşlar. Şu an maçtayım ve maç çöktü. 10 kişi bekleme ekranına attı. İnternetten baktım çıkmayın diyorlar ama 10 Dk'dır böyle. Yeni güncelleme ile gelmiş.
Arkadaşlar, Valorant çöktü ile ilgili çok konu açılmış, açıklama yapmak istedim. Şu an tüm Avrupa sunucuları çökmüş durumda. Yani sizlik bir şey yok, içiniz rahat olsun. Yarına kadar düzelir.
Merhaba, az önce normal bir şekilde özel maç atarken 4 arkadaşımı ve beni birden oyundan attı ve "crashed" falan dedi. Şimdi ise her oyuna girmeye çalıştığımızda birbirinden farklı hata kodları veriyor. Acaba Valorant sunucuları mı çöktü? Sizde durum nasıl?
Merhaba, az önce normal bir şekilde özel maç atarken 4 arkadaşımı ve beni birden oyundan attı ve "crashed" falan dedi. Şimdi ise her oyuna girmeye çalıştığımızda birbirinden farklı hata kodları veriyor. Acaba Valorant sunucuları mı çöktü? Sizde durum nasıl?
VALORANT çöktü mü? sorusunun yanıtı merak edildi. Riot Games'in dünyadaki en popüler FPS oyunlarından Valorant, gece yarısı bir anda tüm dünya genelinde çöktü. İstanbul sunucusu dahil olmak üzere oyuncular yaşanan bu teknik aksaklığa tepki gösterdi. Valorant'ın, dünya çapında yaşadığı büyük...
Rezillik, hem de büyük rezillik. Kuyruk acısı sanırım, zira kendinizi kurtarmak için konuların içeriğine bile bakmadan atıp tutmuşsunuz.
Attığınız konulardan 3 tanesi aynı gün atılmış server çökmesi, yani 3 konunun değeri 1 tane sunucu çökmesi. Baştan ikinci attığınız konuda cevaplara bakarsanız sunucunun çökmediğini, konuyu açan kişinin yanıldığını görebilirsin. Diğer attığın konular sunucuyla alakalı bile değil, sistemle alakalı.
Bu kadar konu ve link atmışsın ama sadece 3-4 tanesi kayda değer sunucu çökmesi Benim attığım kaynaklarla eşit değerde.
Bir insan en fazla bu kadar kendini küçük düşürebilirdi sanırım. Artık boş yaptığını kabullenip çocuk çocuk hareketleri bırakmaya ne dersin? Yoksa aklınla dalga geçilmesi hoşuna mı gidiyor?