Valorant'ta 40 ping aliyorum genel lobide de oyle gozukuyor ama maç icerisinde bazen cok yuksek sayilara ciktigi oluyor, yardimci olursaniz sevinirim.
Modemi bir kapatıp aç, mümkünse kabloyla bağlan ve arkada internet yiyen uygulamaları kapat.Valorant'ta 40 ping aliyorum genel lobide de oyle gozukuyor ama maç icerisinde bazen cok yuksek sayilara ciktigi oluyor, yardimci olursaniz sevinirim.
download:19,7Bufferbloat test sonucunu paylaşabilir misiniz?
![]()
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
Modemi bir kapatıp aç, mümkünse kabloyla bağlan ve arkada internet yiyen uygulamaları kapat.
dediklerinizin hepsini yapıyorum zaten hocamModemi bir kapatıp aç, mümkünse kabloyla bağlan ve arkada internet yiyen uygulamaları kapat.
Download: 19, 7
Ms: 47
Upload:6.25
Tamamen görünen sonucu paylaşabilir misiniz? Jitter değerlerinizi alttaki noktalı grafiklerle paylaşırsanız net bir şey söyleyebiliriz. Bufferbloat sorunu yazdıklarınızdan anlaşılmaz. Yazdıklarınız sadece sunucuya ulaşma süresi, indirme hızı ve yükleme hızını gösteriyor. Testi yaparken lütfen Ethernet bağlantısıyla gerçekleştirin.
Tamamen görünen sonucu paylaşabilir misiniz? Jitter değerlerinizi alttaki noktalı grafiklerle paylaşırsanız net bir şey söyleyebiliriz. Bufferbloat sorunu yazdıklarınızdan anlaşılmaz. Yazdıklarınız sadece sunucuya ulaşma süresi, indirme hızı ve yükleme hızını gösteriyor. Testi yaparken lütfen Ethernet bağlantısıyla gerçekleştirin.
Hocam sızın verdıgınız lınke basınca soyle bır sayfaya atıyor
Bende surdan yaptım hocam şu an bu degerlerde
Böyle bir sayfa açılması gerekiyor. Otomatik çeviriyi falan kapatın CTRL+F5 ile tekrar açmaya çalışın sayfayı.
Eki Görüntüle 2555483
Speedtest sonuçlarınızda zaten aşırı ping var fakat üstüne Bufferbloat varsa ping yükselmeleri normal bir durum. Bu sebeple Bufferbloat test sonuçlarını istemiştim. Eğer ki bu sayfa hiç açılmıyorsa sizin bağlantınızda zaten baştan sorun var demektir
hocam turkcell 50 mbs 5Ghz kullanıyorum yapacak herhangı bırsey yokmuBöyle bir sayfa açılması gerekiyor. Otomatik çeviriyi falan kapatın CTRL+F5 ile tekrar açmaya çalışın sayfayı.
Eki Görüntüle 2555483
Speedtest sonuçlarınızda zaten aşırı ping var fakat üstüne Bufferbloat varsa ping yükselmeleri normal bir durum. Bu sebeple Bufferbloat test sonuçlarını istemiştim. Eğer ki bu sayfa hiç açılmıyorsa sizin bağlantınızda zaten baştan sorun var demektir.
Hocam Turkcell 50 Mbps 5GHz kullanıyorum yapacak herhangı bir şey yok mu?
teşekkürler hocam deneyeceğimBayağı kötü bir hizmet vermişler size VDSL bağlantı için hiç stabil değerler değil. SNR değerlerine göre QoS uygulanabilir ya da 30 Mbps paketlere geçiş yaparak Bufferbloat sorununu biraz azaltabilirsiniz. Desteklenilen Max hıza ne kadar yakın bir paket kullanırsanız o kadar çok Bufferbloat sorunu yaşarsınız. Hat bağlantınızda sağlıklı değil zaten. Boş pakette bile 40ms üzeri ping alıyorsunuz. Altyapı çalışması yapmadan düzgün bir bağlantıya sahip olmanız zor. En azından şimdilik 30 Mbps'lik bir pakete inerek ping spike durumunu bir nebze azaltabilirsiniz. Ya da modeminiz destekliyorsa QoS ile 30 Mbps down 5 Mbps up hızlara sınırlayıp deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.