Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #1 Valorant'ta maç bulduğu zaman maç bulundu 0 da bayağı bir bekliyorum sonra bir de map yüklenirken bekliyorum 5 DK da anca giriyorum. Zaten ben girene kadar maç bozuluyor. CS:GO vb. oyunlarda hiç böyle sorunlar yaşamıyorum. Neden böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021
Valorant'ta maç bulduğu zaman maç bulundu 0 da bayağı bir bekliyorum sonra bir de map yüklenirken bekliyorum 5 DK da anca giriyorum. Zaten ben girene kadar maç bozuluyor. CS:GO vb. oyunlarda hiç böyle sorunlar yaşamıyorum. Neden böyle?
WaithioZ Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #11 Marc0 dedi: Şu videolar sana belki yardımcı olabilir. https://www.youtube.com/playlist?list=PLO3JAjIBYgs-GvIcOjetR5ipgo4bzGA8p Genişletmek için tıkla... Hocam playlist silinmiş başka link var mı? Artı 0 Eksi
Marc0 dedi: Şu videolar sana belki yardımcı olabilir. https://www.youtube.com/playlist?list=PLO3JAjIBYgs-GvIcOjetR5ipgo4bzGA8p Genişletmek için tıkla... Hocam playlist silinmiş başka link var mı?
Efeyxa Kilopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 305 Çözümler 2 29 Ağustos 2022 #12 WaithioZ dedi: Hocam playlist silinmiş başka link var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu hala yaşıyorsanız menüdeki FPS nizi 30a sabitlemelisiniz bende de aynı sorun vardı böyle çözebildim. Artı 0 Eksi
WaithioZ dedi: Hocam playlist silinmiş başka link var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu hala yaşıyorsanız menüdeki FPS nizi 30a sabitlemelisiniz bende de aynı sorun vardı böyle çözebildim.
WaithioZ Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #13 Efeyxa dedi: Hocam sorunu hala yaşıyorsanız menüdeki FPS nizi 30a sabitlemelisiniz bende de aynı sorun vardı böyle çözebildim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Efeyxa dedi: Hocam sorunu hala yaşıyorsanız menüdeki FPS nizi 30a sabitlemelisiniz bende de aynı sorun vardı böyle çözebildim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Yenilmezender25 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #14 Prime777 dedi: HDD ya da işlemcin kötüyse oyunun hızına yetmediği için normal. HDD olsa bile bu kadar olmaz ama çok aşırı eskiyse yapacak bir şey yok. Sistem ne? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyor HDD'ye değil SSD'ye kurulu ve işlemcim Intel Core i5 6.nesil. Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: HDD ya da işlemcin kötüyse oyunun hızına yetmediği için normal. HDD olsa bile bu kadar olmaz ama çok aşırı eskiyse yapacak bir şey yok. Sistem ne? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyor HDD'ye değil SSD'ye kurulu ve işlemcim Intel Core i5 6.nesil.