Valorant mağazadan radyanit alınır mı?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba Valorant Champions 2023'e Özel Vandal ve Bıçak geliyor bu bu beni çok mutlu etmişti. Ama Alaz ve Seri Tetik koleksiyonları yüzünden bütün radyanitim bitmişti. Beklemekten nefret ederim bu yüzden mağazadan 4600 VP'ye 80 radyanit alınır mı? Yoksa savaş biletine kadar seti alınca yatırayım mı?

Merhaba Valorant champions 2023'e özel vandal ve bıçak geliyor bu bu beni çok mutlu etmişti. Ama alaz ve seri tetik koleksiyonları yüzünden bütün radyanitim bitmişti. Beklemekten nefret ederim bu yüzden mağazadan 4600 VP'ye 80 radyanit alınır mı? Yoksa savaş biletine kadar seti alınca yatırayım mı?

Savaş biletini kasmaya çalış bak yeterince kasarsan iyi.
Kasmazsan ürünler gelirse duruma göre alırsın.

Merhaba Valorant Champions 2023'e Özel Vandal ve Bıçak geliyor bu bu beni çok mutlu etmişti. Ama Alaz ve Seri Tetik koleksiyonları yüzünden bütün radyanitim bitmişti. Beklemekten nefret ederim bu yüzden mağazadan 4600 VP'ye 80 radyanit alınır mı? Yoksa savaş biletine kadar seti alınca yatırayım mı?
Alınmaz, en son 400 lira falandı o kadar VP. 80 Radyanit'e zaten 1 silahı fulleyebiliyorsunuz, 2. silahın rengini açmaya bile yetmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı