Valorant Main Ajanlarınız

Gold 1leri gördüm şu an gümüş 2 3 arasında git-gel fakat şu nisay olayından sonra aklıma CS:GO geldi ister istemez oyundan soğudum.
Ben de gümüş 1leri gördüm hocam. En son bronz 3 idim, solo girerek anca bu kadar çıkabildim. Sıkıldım, sonra da bıraktım oyunu. Valorant yerine İngilizcemi geliştiriyorum, aynı zamanda COD MW serisini oynuyorum.

Güvenlik görevlisi olarak kameralarla haşir neşir olduğumdan Cypher demek isterdim ama güvenlik görevlisi değilim. Ama Cyhper'i kamerasıyla, tuzaklarıyla çok beğeniyorum. Ha birde şapkası ve kostümüyle tam bir kovboy havası taşıdığı için bana karizmatik geliyor.

Ben de gümüş 1leri gördüm hocam. En son bronz 3 idim, solo girerek anca bu kadar çıkabildim. Sıkıldım, sonra da bıraktım oyunu. Valorant yerine İngilizcemi geliştiriyorum, aynı zamanda CoD MW serisini oynuyorum.

Hocam CS:GO'yu bırakıp geçtim sırf hile yok diye. Baktım sıralama 1.si bile hile kullanıyor. Şu an Tomb Raider yüklemiştim daha çok sardı. O tapınak, şurayı gez, buraya git derken mis gibi vakit geçiyor.

Bigisayarım Valorant açmıyor fakat (kapatılmadan önce) arkadaşlarla internet kafeye gittiğimizde genelde bana Sage aldırıp "Erdem kanka e sol tık" derlerdi, Sage oynamama rağmen en fazla kill alan ikinci kişi olurdum :D.

Bigisayarım Valorant açmıyor fakat (kapatılmadan önce) arkadaşlarla internet kafeye gittiğimizde genelde bana Sage aldırıp "Erdem kanka e sol tık" derlerdi, Sage oynamama rağmen en fazla kill alan ikinci kişi olurdum :D.
Zaten bana göre iki tür Sage var. Biri çok kill alan diğeri de çok ölen ama asisti çok olan :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı