Valorant mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

UniqueWir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4460
GT 730
12GB RAM
Meslek
Öğrenci
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1U1Hjhv7x2-tUtrUScRAVHRK6FDXrw7my/view?usp=sharing
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
Bugatek SSD 120GB
Ekran kartı
HD 4600
Anakart
lenovo
İşlemci
i5 4460
Merhaba. Birkaç gündür bu sorunla kafam yandı, yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump dosyalarımı da paylaşacağım. Sürücülerim güncel olmasına rağmen sadece Valorant'ta mavi ekran yiyorum. Sebebi veya çözümü var mı?

Bluetooth ve Wi-Fi sürücünü güncelle. RAM'lerin de problem olabilir, 4 GB olanı sonradan mı ekledin yoksa makineye lehimli mi geldi?
hocam wifi için realtek olanı güncelledim Bluetooth güncellerim 4gb olan bana geldinde öyleydi hayır lehimli değil sonradan 8gb ram taktım

Hocam Wi-Fi için Realtek olanı güncelledim Bluetooth güncellerim 4 GB olan bana geldinde öyleydi hayır lehimli değil sonradan 8 GB RAM taktım.

Aldığın hatalar birbirinden alakasız olmuş muhtemelen RAM'lerin orantısız çalışmakta. Memtest86 ile test et bakalım RAM'lerini.

Bluetooth ve Wi-Fi sürücünü güncelle. RAM'lerin de problem olabilir, 4 GB olanı sonradan mı ekledin yoksa makineye lehimli mi geldi?

Bir de Lenovo'nun kendi sitesindne güncelliyorum şu an Wi-Fi güncel olması lazım Bluetooth güncelleyeceğim başka yerlerden indirmiyorum çünkü mavi ekran yeme olasılığı artıyor maalesef ki.

Aldığın hatalar birbirinden alakasız olmuş muhtemelen RAM'lerin orantısız çalışmakta. Memtest86 ile test et bakalım RAM'lerini.
tamamdır hemen indirip test sonuçlarını paylaşacağım

Bir de Lenovo'nun kendi sitesindne güncelliyorum şu an Wi-Fi güncel olması lazım Bluetooth güncelleyeceğim başka yerlerden indirmiyorum çünkü mavi ekran yeme olasılığı artıyor maalesef ki.

Tamamdır hemen indirip test sonuçlarını paylaşacağım.

Lenovo sitesi güvenilirdir, yaptığınız doğru .👍

hocam videoda ki gibi yapıyorum şuan browse kısmı farklı ama burda ne yapmam lazım ?

hocam videoda ki gibi yapıyorum şuan browse kısmı farklı ama burda ne yapmam lazım ?
ve bide flash a yazdırım test yapmak lazım ama yazdırma kısmını yapamadım

Lenovo sitesi güvenilirdir, yaptığınız doğru.👍

Hocam Valorant oynarken yine mavi ekran yedim Windows'tan bellek tanılama denedim ve bir sorun çıkmadı dediniz programla yapacaktım fakat tam ayarlayamadım yani beceremedim.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı