Valorant mı Counter-Strike 2 mi?

crozherrr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben uzun zamandır rekabetçi oyunlardan uzak bir şekilde hikayeli oyunlarda takılıyordum. Bugün yeniden başlayabilirim diye düşündüm ve başlamaya karar verdim. Başlıktaki soruda sorduğum gibi hangisine indirip başlamam daha doğru olur. İkisini de bilgisayarımı yükseltmeden önce deneyimledim.

CS2 bende kasiyor o yuzden Valorant. Ama normal sartlardada tercihim Valorant'dan yana.

Arkadaşlar ben uzun zamandır rekabetçi oyunlardan uzak bir şekilde hikayeli oyunlarda takılıyordum. Bugün yeniden başlayabilirim diye düşündüm ve başlamaya karar verdim. Başlıktaki soruda sorduğum gibi hangisine indirip başlamam daha doğru olur. İkisini de bilgisayarımı yükseltmeden önce deneyimledim.

İkisi de değil Rainbow Six: Siege oynayın en azından hile yok ve daha taktiksel CS de seçkinde 20 k birisi olarak her el hile hile bıktım artık.

Cs 2'de hilelere denk gelmen yüksek ihtimal.Prime'ın varsa bir nebze de olsa daha az hileyle karşılaşırsın bu konuda valorant daha iyi ama yinede seçim senin Valorant daha basit bir oyunmuş gibi geliyor.Bence Valorant oynama başla eğer sıkılırsan ve Prime almayı düşünürsen Cs 2'ye geçersin ilerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı