FACEIT'e hile dolu her maç en az 1 tane geliyor adam 20 saat oynamış vurduğu vuruşlar hile olduğunu aşırı belli ediyor.
Hocam benim kütüphanede R6 bulunuyor onu indireyim mi genellikle bu oyunu oynayanlara sat komandosu falan diyorlar ama.
Daha iyi hocam Rainbow Apex vs daha zevkli. CS 2 bir ara sadece sandık için oynuyordum ona bile katlanamıyorum artık fizik olarak çok kötü. Valorant ise denedim ama benlik değildi.Hocam benim kütüphanede R6 bulunuyor onu indiriyimmi genellikle bu oyunu oynayanlara SAT komandosu felan diyorlar ama
hocam zaten TF2 yi boş olduğum her an oynamaya çalışırım adam vuramasamda spy oynamaya bayılırım farklı tatlar lazım. (ara sıra yine giriyorumKişiden kişiye değişir. İkisine uzun süre oynamadan bilemezsiniz. Herkes farklı şeylerden eğlenir. Ben TF2 oynamaktan zevk alırım belki başkası TF2 oynamaktan gram zevk almaz.
Asıl zevk Pyro ile milletin üstüne atlamakta.hocam zaten TF2 yi boş olduğum her an adam vuramasamda spy oynamaya bayılırım farklı tatlar lazım. (ara sıra yine giriyorum)
pyro ile sağ tık soldier mermisineAsıl zevk Pyro ile milletin üstüne atlamakta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.