Valorant mı Counter-Strike 2 mi?

FACEIT'e hile dolu her maç en az 1 tane geliyor adam 20 saat oynamış vurduğu vuruşlar hile olduğunu aşırı belli ediyor.

FACEIT de tek tük hile vardır belki hiç denk gelmedim ama hile dolu her maç 1 tane denecek kadar değil bence size öyle geliyor.

Hocam benim kütüphanede R6 bulunuyor onu indireyim mi genellikle bu oyunu oynayanlara sat komandosu falan diyorlar ama.

Çimenle bağını kesersen bir gün iyi R6 oyuncusu olabilirsin.

Şimdi face it oynarsam ben eğlenirmiyim benim amacım eğlenmek. Eski emektarıda öldüğüm için tekme savurmuştum fazla tepki veren bir insanım. Az toksiklik benim için daha iyi

CS2 de 2 maçın birinde hile çıkıyordu ama vuruş hissiyatları çok iyi Valorant anticheat bakımından çok iyi ben hile ile karşılaşınca kafayı yiyorum o yüzden pek CS2 veya CS:GO oynamadım.

Kişiden kişiye değişir. İkisine uzun süre oynamadan bilemezsiniz. Herkes farklı şeylerden eğlenir. Ben TF2 oynamaktan zevk alırım belki başkası TF2 oynamaktan gram zevk almaz.

Kişiden kişiye değişir. İkisine uzun süre oynamadan bilemezsiniz. Herkes farklı şeylerden eğlenir. Ben TF2 oynamaktan zevk alırım belki başkası TF2 oynamaktan gram zevk almaz.
hocam zaten TF2 yi boş olduğum her an oynamaya çalışırım adam vuramasamda spy oynamaya bayılırım farklı tatlar lazım. (ara sıra yine giriyorum :D)

hocam zaten TF2 yi boş olduğum her an adam vuramasamda spy oynamaya bayılırım farklı tatlar lazım. (ara sıra yine giriyorum :D)
Asıl zevk Pyro ile milletin üstüne atlamakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı