Valorant mı CS:GO mu?

Senin zevkin çok lüksmüş. En azından CS de 10TL vererek skinli oynuyosun. Valorant'a 150TL verilmez.

Kanka silah sesi olay. Orada diyoki sadece dış görünüş. Oysaki Valorant hem ses hem reload.

Valorant çünkü anti hile sistemi sağlam ve bedava. CS:GO'nun anti hile sistemi valorantınki gibi olsaydı CS:GO derdim.

Senin zevkin çok lüksmüş. En azından CS de 10TL vererek skinli oynuyosun. Valorant'a 150TL verilmez.
Valorant'ta da efekte önem vermiyorsan 70 TL verip bir sürü skin alabiliyorsun.

Evet bunlar kozmetik. P2W olması için asil alınca silahın +10 damage vurması veya oto kitlenmesi gibi bir şey olması lazım. P2W arıyorsan Zula girebilirsin.

Bir Phantom 165TL. AK-47 seçkin yapım 47TL. Stat trak AWP dış iskelet az aşınmış 150TL
Konuyu en sevdiğin skini almaya getirelim, Valorant'ta neredeyse tüm Phantom fiyatları 165 TL olduğu için istediğine ulaşabilirsin ama CS:GO'da öyle bir şey yok. Adam belki AK47'de Seçkin Yapım değilde Fire Serpent seviyor. Belki AWP Dış İskelet değilde AWP Dragon Lore seviyor. Mesele en sevdiğin skine gelince Valorant her türlü önde. Valorant'ta en sevdiğin skine her türlü ulaşabilirsin ama CS:GO'da kimsenin ben bunu çok seviyorum deyip çıkarıp 10.000 TL basacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu 70-80.000 TL'lere kadar gidiyor. CS:GO'da en sevdiğin skini değil belli başlı ucuz skinleri almak zorundasın. Valorant'ta her skin ulaşılabilirliğe sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…