Valorant mı CS:GO mu?

Neden bıçakla eldiveni saymıyorsunuz ki? Onlar skin değil mi? Sıkıntı sadece bıçak ve eldivende değil ki, sanki AK-47 fire serpent 15 liraymış gibi konuşmuşsunuz. Evet 5 lirayada AK-47 var diyebilirsiniz ama asla uygun fiyata bıçak bulma ihtimaliniz yok. Valorant'ta her şeye en sevdiğiniz bir tane skini almak istediğinizde cebinizden Max 2000 lira çıkıyor ama CS:GO'da her şeye en sevdiğiniz bir tane skini alınca bu fiyat minimum 4K olur ama zevklerinize göre 100K'ya kadar bile değişkenlik gösteriyor. Valorant'ta neredeyse her skinin fiyatı aynı. Her silaha en sevdiğiniz skini alabiliyorsunuz. CS:GO gibi bir silah 5 TL bir silah 10.000 TL mantığı yok.

Senin zevkin çok lüksmüş. En azından CS de 10TL vererek skinli oynuyosun. Valorant'a 150TL verilmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka silah sesi olay. Orada diyoki sadece dış görünüş. Oysaki Valorant hem ses hem reload.

Senin zevkin çok lüksmüş. En azından CS de 10TL vererek skinli oynuyosun. Valorant'a 150TL verilmez.
Valorant'ta da efekte önem vermiyorsan 70 TL verip bir sürü skin alabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bunlar kozmetik. P2W olması için asil alınca silahın +10 damage vurması veya oto kitlenmesi gibi bir şey olması lazım. P2W arıyorsan Zula girebilirsin.

Bir Phantom 165TL. AK-47 seçkin yapım 47TL. Stat trak AWP dış iskelet az aşınmış 150TL
Konuyu en sevdiğin skini almaya getirelim, Valorant'ta neredeyse tüm Phantom fiyatları 165 TL olduğu için istediğine ulaşabilirsin ama CS:GO'da öyle bir şey yok. Adam belki AK47'de Seçkin Yapım değilde Fire Serpent seviyor. Belki AWP Dış İskelet değilde AWP Dragon Lore seviyor. Mesele en sevdiğin skine gelince Valorant her türlü önde. Valorant'ta en sevdiğin skine her türlü ulaşabilirsin ama CS:GO'da kimsenin ben bunu çok seviyorum deyip çıkarıp 10.000 TL basacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu 70-80.000 TL'lere kadar gidiyor. CS:GO'da en sevdiğin skini değil belli başlı ucuz skinleri almak zorundasın. Valorant'ta her skin ulaşılabilirliğe sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı