Valorant mı CS:GO mu?

Biraz şans verseniz beğenebilirdiniz aslında. Ranked eğlenceli oluyor.

1- Valorant sevip sevmemen beni ilgilendirmez ama ben burda valorantı eleştiriyorum genel olarak, sanki seni eleştiriyomuşum argümanına başlaman saçma olmuş.

2- Csgo ücretsiz olmadan önce, 10-15 lirada piyasada bulundu, daha sonra ücretsiz yapıp prime getirdiler ve oyuncuların ücretsiz bir şekilde prime sahip olmasını sağladılar. Diyelimki csgoyu yeni tanıdınız bu saydığım şeylerden yararlanamadın ve 250 lira verdin zaten oyuna harcadığın zamanla bu parayı kasa,skin vs. şeylerle geri alabilirsin.

3- Yorumunu çok cringe buldum, neyse bişey demiyorum. Eğer iyice geriye gideceksek küçükken babamın quake cd'sini takar oynardım. Cs online 5v5 ilk fps oyunu değilmi ? Sen bana halflife diyorsun benim biraz daha detaylı belirtmem gerekiyormuş ama halflife sadece bir fps oyunu değil single player bir hikayeli oyun. (Halflife 1)

4. Burda yine batırmışım, devam ediyoruz. Csgodaki taktiksel çeşitliliğin azlığı diyorsun ama bu oyun csgo cod veya r6 yada fortnite değil nasıl bir çeşitlik istiyorsun örnek verebilirsin. Bu fikrimin arkasındayım, valorant oyuncuların büyük bir bölümü one trick olduğu için daha pick ekranında saçma sapan tartışmalara düşüp daha ilk saniyeden kendi picklerini alıp, takımda o yok bu yok şu heroyu al falan diye saçma sapan tartışmalar oluyor. Sage ve pho 1v1 kaldın adam flash peek atıyor sen boşta bekliyorsun mesela gerçekten saçma.

5- ...

6- Op ve odin örneği gibi. Tabancaları geçtin okey. Makinalılar tek atıyor, phantom uzaktan tek atmıyor okey. Pompalı tek atıyor, sniper tek atıyor. Smg' ler zaten çok hızlı ateş ediyor 2-3 defa sıksın hadi 2 saniye daha geç tek atsın. Yine %80 bütün silahlar tek atıyor, champerin opside dahil.

7- ~

8-~ tr sunucusunda oynayıpta bir maç bile küfür duymadığın veya toxiclenmediğin sen veya takımındaki biri fark etmez bir maç bile yoktur.

9- Ajan kontratındaki herkese verilen bir pistol skiniyle, csgodki verilen skinlerin değeri boy ölçüşemez.

10- bunu aslında valorant fanları için yazmamıştım ama csgo fanları bunu okuyunca tebessüm etmiştir. Cnedi tanımıyordum ufak bi baktım Xantares'in globaldeki başarılarıyla kıyaslanabilecek bile biri değil. Ayırca xantares csgo türkiyenin goat'ıdır bunda bu kadar saçma ne var omu anlamadım.

11- ~

12- ~

Seviyeli bir tartışmaya yapmaya çalıştım onca aşağılamalarına rağmen. Saygı kazanılır, teşekkürler.

Mesajınız çok uzun olduğu için hepsine şu anda cevap yazmayacağım ama cned sadece Valorant TR'de değil global de çok başarılı bir operatör oyuncusu. CS:GO'nun e-sporunu takip etmiyorum bu yüzden Xantares'in egosu dışında globaldeki başarılarını bilmiyorum.

Sen iyi oynasan egolu olmaz mısın sanki gelmişsin burada adama laf atıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…