CS 1.6 > CS:GO > ValorantSizce Valorant mı CS:GO mu?
Aynen.CS:GO daha iyi sanki ya. Klasik.
Ne kadar saçma bir bakış açısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Elinde Ferrari arabası olan birine, Tofaş'a binen birisinin "ne kadar enayisiniz ya arabaya aylık o kadar benzin parası veriyorsunuz, bunun bakım masrafları da var ikisi de ayağını yerden kesiyor gereksiz para ödüyorsun" demesi gibi bir şey dediğin.
Valorant ve CS:GO apayrı oyunlar olmasına karşılık eğer karşılaştırmak gerekiyorsa, Valorant'ın 2020 yılında yapıldığını göze alarak vuruş hissiyatının 2004 yılında çıkmış bir oyun motoru olan Source'tan bile hissiyatsız olduğunu söyleyebilir herkes. Tabii bu durum iki firmanın da amaçlarının farklı olmasından kaynaklanıyor. Bir tarafta hedef kitlesi içerisine içerisinde çocuklar da varken bir tarafta yetişkinlere özel(+18) bir oyun olduğunu görüyoruz. Tabii kimse bu yaş sınırlarına uymuyor orası ayrı mesele.
CS:GO daha çok gerçek bir savaş alanındaki atmosferi yaşatıyor, Valorant ise daha arkadaşçıl(sözde), eğlenceli, girip stres atabileceğiniz, çocuklara uygun, kan ve vahşet içermeyen bir oyun olarak pazarlanıyor.
Valorant'ta oyuncu kicklenemiyor; yani bir smurf oyuncuyu eğer tilt ederseniz ya da keyfi isterse Spike'ı alıp kurmuyor, sizi blockluyor, üzerinize yanıcı atabiliyor(Phoenix ise). Bu durum apaçık ortada olan bir şey. Valorant'a CS:GO'daki oyuncu atma sisteminin getirilmemesinin sebebi topluluklarına çok toz pembe bakmaları ama öyle yürümüyor bu işler. Bazı şeylere topluluk onaylamasa bile gerçekçi yaklaşmak gerekiyor. Ben bu konuyu: CS:GO'nun topluluğu hiç dinlememesi ve Valorant'ın topluluğu aşırı dikkate alması olarak ikiye ayırıyorum ikisi de çok saçma ve uygun olmayan şeyler.
Ayrıca dilimi bilen toxic bir oyuncudansa, iki tane İngilizce kelimeyle anlaşabileceğim bir yabancıyla oynamayı tercih ederim. Aynı dili konuşuyor olman kolayca iletişim kurabileceğin anlamına da gelmiyor. CS:GO oynarken özellikle tek başıma giriyorum maalesef kendi dilimi bilen insanlarla oynamak aşırı strese sokuyor malum toxiclik durumlarından dolayı.
Şu anda Source 2 test aşamasında, S2 geldiğinde bakalım eşit şartlarda Valorant'ın oyuncu sayısı CS:GO'yu geçebilecek mi?
Ya bu Valorant kitlesiyle falan tartışılmaz gerçekten zeka seviyeleri ortada yazdıkları cümlelerde, gerçekten tamam deyip geçeceksin. Oynadıkarı oyunun rezilliğini kendileride biliyor. Her hafta forumda valonart oynarken klavyemi kırdım, monitörümü kırdım diye başlık açılıyor. Her oyun rage geçiriyorlar bir de burada küstahça konuşuyorlar. Bu insanların toxiclik içine işlemiş artık.
Evet, evet. Daha ne dediği anlamamışsın, adam yazı nazikliği imla kuralından bahsediyor aaah ah.Ben diyorum Ankara, sen diyorsun g*tüm kara. Tamam kanka sen Valorant oynama ya. Konuyu bi' oraya bi' buraya çekmişsin, verdiğin tek cevap Ferrari örneği, o cevabında da sorduğumu anlamamışsın.
Bunların hiçbiri de yetmezmiş gibi Valorant hakkında çok kıt bi' bilgiye sahipsin. Turnuva falan izlersen oyunda kan göremezsin, yeni açılmış hesaba gelen oyunculara bakarsan kitlesi toxic dersin, bu böyle uzar gider.
Bazı oyunlar kanser hücreleriyle oynuyoruz, bazı oyunlar muhabbete dalıp elin başladığını fark etmiyoruz. İlk seçenek çok nadir geliyor bu arada.
En son toxic biriyle ne zaman aynı takıma denk geldim gerçekten hatırlamıyorum.
O Source 2'de 2015'ten beri bi' gelemedi arkadaş. 2015 zamanlarında da "ha geldi, ha gelecek, ha getiriyorlar, ha test ediyorlar" falan filan diyordunuz, üstünden geçti 7 yıl. Valve her saniye para kazandıran devasa pazarını yok etmek istemiyor, bu yüzden de motor güncellemesi getirmiyor. Bu kadar basit aslında. Ayrıca şu nazilik boyutunda "Valorant'çı ırkçılığını" da bırakın bir zahmet.
Kanka yazıya bakarak zeka seviyesi ölçüyorsak eğer, sen zeka konusunda ayağı bayağı geridesin demektir. (doğruca yazamadım, malum banlıyorlar)
Şu nazilik seviyesindeki ırkçılığınızı bıraktığınız gün, belki seviyeli bir tartışma yapabiliriz. Belki o zamana kadar yazmayı öğrenirsin ve "zekan" artar.
Raporlanan tüm oyuncuları banlarsan hile sorununu çözmüş olursun. Hemen mail atıyorum Valve'a muhteşem fikir.Bir de forumda bile bir sürü kişi Valorant'tan haksız yere ban yediğini belirtiyor ve hala bu oyunu savunuyolar.
Ben Valoranta ırkçılık yapmıyorumBen diyorum Ankara, sen diyorsun g*tüm kara. Tamam kanka sen Valorant oynama ya. Konuyu bi' oraya bi' buraya çekmişsin, verdiğin tek cevap Ferrari örneği, o cevabında da sorduğumu anlamamışsın.
Bunların hiçbiri de yetmezmiş gibi Valorant hakkında çok kıt bi' bilgiye sahipsin. Turnuva falan izlersen oyunda kan göremezsin, yeni açılmış hesaba gelen oyunculara bakarsan kitlesi toxic dersin, bu böyle uzar gider.
Bazı oyunlar kanser hücreleriyle oynuyoruz, bazı oyunlar muhabbete dalıp elin başladığını fark etmiyoruz. İlk seçenek çok nadir geliyor bu arada.
En son toxic biriyle ne zaman aynı takıma denk geldim gerçekten hatırlamıyorum.
O Source 2'de 2015'ten beri bi' gelemedi arkadaş. 2015 zamanlarında da "ha geldi, ha gelecek, ha getiriyorlar, ha test ediyorlar" falan filan diyordunuz, üstünden geçti 7 yıl. Valve her saniye para kazandıran devasa pazarını yok etmek istemiyor, bu yüzden de motor güncellemesi getirmiyor. Bu kadar basit aslında. Ayrıca şu nazilik boyutunda "Valorant'çı ırkçılığını" da bırakın bir zahmet.
Kanka yazıya bakarak zeka seviyesi ölçüyorsak eğer, sen zeka konusunda ayağı bayağı geridesin demektir. (doğruca yazamadım, malum banlıyorlar)
Şu nazilik seviyesindeki ırkçılığınızı bıraktığınız gün, belki seviyeli bir tartışma yapabiliriz. Belki o zamana kadar yazmayı öğrenirsin ve "zekan" artar.
Altını çöpe bile atsan değer kaybetmez kardeşim.