Valorant mı CS:GO mu?

Ben diyorum Ankara, sen diyorsun g*tüm kara. Tamam kanka sen Valorant oynama ya. Konuyu bi' oraya bi' buraya çekmişsin, verdiğin tek cevap Ferrari örneği, o cevabında da sorduğumu anlamamışsın.
Bunların hiçbiri de yetmezmiş gibi Valorant hakkında çok kıt bi' bilgiye sahipsin. Turnuva falan izlersen oyunda kan göremezsin, yeni açılmış hesaba gelen oyunculara bakarsan kitlesi toxic dersin, bu böyle uzar gider.
Bazı oyunlar kanser hücreleriyle oynuyoruz, bazı oyunlar muhabbete dalıp elin başladığını fark etmiyoruz. İlk seçenek çok nadir geliyor bu arada.
En son toxic biriyle ne zaman aynı takıma denk geldim gerçekten hatırlamıyorum.
O Source 2'de 2015'ten beri bi' gelemedi arkadaş. 2015 zamanlarında da "ha geldi, ha gelecek, ha getiriyorlar, ha test ediyorlar" falan filan diyordunuz, üstünden geçti 7 yıl. Valve her saniye para kazandıran devasa pazarını yok etmek istemiyor, bu yüzden de motor güncellemesi getirmiyor. Bu kadar basit aslında. Ayrıca şu nazilik boyutunda "Valorant'çı ırkçılığını" da bırakın bir zahmet.

Kanka yazıya bakarak zeka seviyesi ölçüyorsak eğer, sen zeka konusunda ayağı bayağı geridesin demektir. (doğruca yazamadım, malum banlıyorlar)
Şu nazilik seviyesindeki ırkçılığınızı bıraktığınız gün, belki seviyeli bir tartışma yapabiliriz. Belki o zamana kadar yazmayı öğrenirsin ve "zekan" artar.

Evet, evet. Daha ne dediği anlamamışsın, adam yazı nazikliği imla kuralından bahsediyor aaah ah.

Bir de forumda bile bir sürü kişi Valorant'tan haksız yere ban yediğini belirtiyor ve hala bu oyunu savunuyolar.
Raporlanan tüm oyuncuları banlarsan hile sorununu çözmüş olursun. Hemen mail atıyorum Valve'a muhteşem fikir.

Ben Valoranta ırkçılık yapmıyorum sevmiyorum da demedim ki rankım da Platin. Sadece karşılaştırılması saçma. Eğer girdiğin Valorant maçlarında toxic oyuncular ile karşılaşmıyorsan belki de sen toxicsindir.

Sağlam kaynaklardan alınan bilgiler ışığında Source 2 geliştiriliyor bu arada adamlar cb ve mirage gibi haritaları test ediyorlar. Valorant ile CS:GO karşılaştırması yapıp Valorant'a toz kondurmayanlar S2 geldiğinde favori yayıncıları CS geçince Valorant oynamaya devam edecekler mi acaba onu çok merak ediyorum ve sessizce beklemedeyim.

Son düzenleme:
CS:GO Tabiiki de, Valorantın grafikleri bile çok bebeksi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…