Valorant mı CS2 mi M.2 SSD'ye kurulmalı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Aktif olarak nadir de olsa CS2 oynuyorum. Valorant’ı da sık oynamayacağım, belki ayda bir. Oyunları neredeyse tamamen bıraktım. Valorant’ı HDD’ye kursam ne olur? Aşırı geç açılır mı? 5500 RPM HDD var. Şimdiden teşekkürler.

(SSD'de 52, HDD'de 800 GB yer var.)

Merhaba. Aktif olarak nadir de olsa CS2 oynuyorum. Valorant’ı da sık oynamayacağım, belki ayda bir. Oyunları neredeyse tamamen bıraktım. Valorant’ı HDD’ye kursam ne olur? Aşırı geç açılır mı? 5500 RPM HDD var. Şimdiden teşekkürler.

(SSD'de 52, HDD'de 800 GB yer var.)
7200RPM kurtarır derdim ama 5000 küsür olanlar biraz baş ağrıtabiliyor. Bir deneyin, beğenmezseniz geri aktarırsınız.
Taşıması kolay işlem zaten.

SSD'ye depolaman yetiyorsa CS2'yi koy bir de en az 20 30 GB kalsın Valorant'ı çok oynamayacaksın HDD'ye koy.
Tamamdır. CS SSD'de. Peki bir şey soracağım. Valo 25 GB'a düştü diyorlar. Bende neden 50 indiriyor?

7200RPM kurtarır derdim ama 5000 küsür olanlar biraz baş ağrıtabiliyor. Bir deneyin, beğenmezseniz geri aktarırsınız.
Taşıması kolay işlem zaten.
Eskiden HDD'deydi. Bazen giriş ekranında atıyor, sonra tekrar giriyordu. Belki yeni motorla düzelmiştir diye düşündüm. Hani 50 GB bu oyun. Fazla oynamayacağım bir oyuna bu kadar fazla süre harcamak istemiyorum. Tekrar C'ye taşı falan.

Tamamdır. CS SSD'de. Peki bir şey soracağım. Valo 25 GB'a düştü diyorlar. Bende neden 50 indiriyor?

Eskiden HDD'deydi. Bazen giriş ekranında atıyor, sonra tekrar giriyordu. Belki yeni motorla düzelmiştir diye düşündüm. Hani 50 GB bu oyun. Fazla oynamayacağım bir oyuna bu kadar fazla süre harcamak istemiyorum. Tekrar C'ye taşı falan.
Valorant suan 23 GB bende.

Oynamıyorsanız silmekte daha fayda var doğrusu. Tabi İnternetiniz çok yavaş ise stoklayabilirsiniz, size kalmış.
Şahsen silerim.

Çoğu oyun güncelleme aldıkça dahada HDD düşmanı oluyor doğrusu ama Valorant hiç oynamadım, oyüzden birşey diyemem.

Valorant suan 23 GB bende.
E bu şey neden 50 GB indirme gösteriyor?

Oynamıyorsanız silmekte daha fayda var doğrusu. Tabi İnternetiniz çok yavaş ise stoklayabilirsiniz, size kalmış.
Şahsen silerim.

Çoğu oyun güncelleme aldıkça dahada HDD düşmanı oluyor doğrusu ama Valorant hiç oynamadım, oyüzden birşey diyemem.
35 MBPS indirme hızım var. Arada sırada oynama isteği geliyor. O yüzden kalsın bilgisayarda. Yer açmayı deneyeyim diyorum. Steam 116 GB kaplıyor. 250 GB SSD'nin kendisi. 50 GB sistem, 10 GB driver, gerekli dosyalar desek 74 GB kalıyor. Geri kalan alanı açsam SSD'ye kurarım da silecek dosyaları bulamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı