Valorant MMR nasıl yükseltilir?

ardaltunel

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör: Viewsonic 27 Xg2702
Klavye: Logitech G915 Lightspeed TKL
Mouse: Logitech G Pro X Superlight
Kulaklık: HyperX Cloud II Wireless
Ekran Kartı: Radeon RX 580
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4440
Anakart: Asus H81M-K
Meslek
Front-End Developer
Arkadaşlar MMR'ım gerçekten aşırı kötü, nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama Win alınca artı vermiyor diyebilirim.

1744069956556.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar MMR'ım gerçekten aşırı kötü, nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama Win alınca artı vermiyor diyebilirim.

Eki Görüntüle 2465005

Kral takımında istatistiklerine göre kademe puanı veriyor sen ne kadar oynasan oyna takımındaki oyuncuların kill sayısı 10'un üstünde olmalı ama sana tavsiyem Aim Lab diye program var steam üzerinden bedava yükleyebilirsin orada mediumda çalış aim ne kadar gelişirse zorluk kademesini yükselt faydası dokunacaktır

Eki Görüntüle 2465005
Valorant’ta MMR’ını artırmak istiyorsan, maçlarının yarısından fazlasını kazanmaya çalışmalısın. Bu, MMR’ını doğrudan etkiler. Ama sadece kazanmakla bitmiyor, bireysel performansın da önemli. Mesela KDA (öldürme/ölüm/asist oranı) ve ACS (ortalama savaş skoru) gibi istatistiklerini iyi tutarsan, bu da MMR’ına katkı sağlar.

Eğer maç kazanıyorsun ama RR (rank puanı) çok artmıyorsa, MMR’ın şu anki rankından düşük olabilir. Sistem bunu dengelemeye çalışıyor demektir, yani biraz daha fazla maç kazanman gerekebilir ve görmüş olduğum kadarıyla sürekli FF (teslim) vermişsin bu MMR'i paramparça eder. Bence bu hesap için kendini yorma MMR'i zor yükselir bunun, tavsiyem kendine yeni bir hesap aç ve bu hesabı rafa kaldır.

Takım oyunu Valorant’ta büyük fark yaratır. Kendine düzenli oynayabileceğin bir ekip bulmalısın böylece iletişim ve koordinasyon daha kolay olur. Bir yandan da tracker.gg gibi araçlarla performansını takip edip hangi noktalarda gelişmen gerektiğini anlayabilirsin.
  • Aimlab ile Aim çalışmayı ihmal etme ısınmadan maçlara girmemelisin Valorant Immortal Prac adında bir playlist var Aimlab üzerinden 3 kere tekrar et.
  • Valorant içerisinde Miyagi Methodu ile anlatıldığı gibi bir tur aim çalış;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Oynayacağın karakter ile takımlı ölüm kalım savaşına bir tur gir karakterin yeteneklerine ısın.
  • Ardında da dereceliye gir.
MMR’ını yükseltmek biraz zaman alır, o yüzden istikrarlı bir şekilde iyi oynamaya devam etmen ve Win üstüne Win alman gerekiyor.

Kral takımında istatistiklerine göre kademe puanı veriyor sen ne kadar oynasan oyna takımındaki oyuncuların kill sayısı 10'un üstünde olmalı ama sana tavsiyem Aim Lab diye program var Steam üzerinden bedava yükleyebilirsin orada mediumda çalış aim ne kadar gelişirse zorluk kademesini yükselt faydası dokunacaktır.

Aim olarak yeterliyim zaten bu elodan çıkmak için ama hesabın MMR çok kötü.

Valorant'ta MMR'ını artırmak istiyorsan, maçlarının yarısından fazlasını kazanmaya çalışmalısın. Bu, MMR'ını doğrudan etkiler. Ama sadece kazanmakla bitmiyor, bireysel performansın da önemli. Mesela KDA (öldürme/ölüm/asist oranı) ve acs (ortalama savaş skoru) gibi istatistiklerini iyi tutarsan, bu da MMR'ına katkı sağlar.

Eğer maç kazanıyorsun ama rr (rank puanı) çok artmıyorsa, MMR'ın şu anki rankından düşük olabilir. Sistem bunu dengelemeye çalışıyor demektir, yani biraz daha fazla maç kazanman gerekebilir ve görmüş olduğum kadarıyla sürekli ff (teslim) vermişsin bu MMR'i paramparça eder. Bence bu hesap için kendini yorma MMR'i zor yükselir bunun, tavsiyem kendine yeni bir hesap aç ve bu hesabı rafa kaldır.

Takım oyunu Valorant'ta büyük fark yaratır. Kendine düzenli oynayabileceğin bir ekip bulmalısın böylece iletişim ve koordinasyon daha kolay olur. Bir yandan da tracker.gg gibi araçlarla performansını takip edip hangi noktalarda gelişmen gerektiğini anlayabilirsin.
  • Aimlab ile aim çalışmayı ihmal etme ısınmadan maçlara girmemelisin Valorant Immortal Prac adında bir playlist var Aim Lab üzerinden 3 kere tekrar et.
  • Valorant içerisinde miyagi methodu ile anlatıldığı gibi bir tur aim çalış;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Oynayacağın karakter ile takımlı ölüm kalım savaşına bir tur gir karakterin yeteneklerine ısın.
  • Ardında da dereceliye gir.
MMR'ını yükseltmek biraz zaman alır, o yüzden istikrarlı bir şekilde iyi oynamaya devam etmen ve Win üstüne Win alman gerekiyor.

Bu hesabı değiştiremem çünkü çok fazla skin var. Tracker kullanıyorum oradan takip ediyorum ama mantıklı gelen bir şey yok bu sezon 169 Win 197 lose almışım her sezon bu MMR sıfırlanır mı?

Başka hesapta oynayın ya da 5 kişi grup girin.

5 girince çok daha az kp veriyor ne kadar kill alırsam alayım 13-0 biten maçta 40 vursam bile +12 falan veriyor başka hesapta da oynayamıyorum bu hesaba çok para yatırdım.

5 girince çok daha az kp veriyor ne kadar kill alırsam alayım 13-0 biten maçta 40 vursam bile +12 falan veriyor başka hesapta da oynayamıyorum bu hesaba çok para yatırdı.

Dostum rankını bronzsa Max Silver 1 en kötü iron 1 arası 5 oyuncu bul o zaman kp yi düşük vermez o düşük verme muhabbeti rank arası dengesizlikten olur ayrıca tavsiyem iyi oynayan bir Duo bulup sürekli onunla oynaman veya 5 kişi oynamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı