Valorant, Mobil Platformlara Geliyor

İnşallah serverları ayrı tutarlar. Yoksa çok sıkıntı. Aynı şekilde böyle bir oyunu nasıl adapte edecekler merak ediyorum. Jett tarzı karakterler çok sıkıntılı olur ama.

Kanka Mobile çıkınca Zula olmuyor ki?
CoD Mobile.
PUBG Mobile (kitlesi dışında)
Fortnite.
CS'nin milyonlarca yandan yemişi.
PUBG zaten saçma bir oyundu ilk çıktığından beri. Mobile çıkması çöp oyunun yeni çöp olmasıydı. Gereksiz "hype" alan saçma bir oyundu.

CoD Mobile zaten mobile özel, bilgisayar oyunun mobil versiyonu değil. Mobil için sıfırdan yapılmış bir oyun.

Fortnite zaten konsollara uygun bir oyun hatta profesyonel oyuncuların neredeyse yarısı kolla oynuyor, mobile çıkması son derece mantıklı.

Amaaa; VALORANT'ın mobile çıkması CS:GO'nun mobile çıkmasıyla aynı şey. Kesinlikle saçmalık.

Her karakterde sorun oluşur bence mesela ben Reyan oynarken adamı öldürüyorum arkasında 2-3 kişi daha oluyor öldürdüğüm gibi e basıyorum falan nasıl yapacaklar çok merak ediyorum oyunda yapılan bir çok şey mobile'de olmayacak muhtemelen düzgün shoulderpeek'ler, ajan kullanımları vs.
PUBG zaten saçma bir oyundu ilk çıktığından beri. Mobile çıkması çöp oyunun yeni çöp olmasıydı. Gereksiz "hype" alan saçma bir oyundu.

CoD Mobile zaten mobile özel, bilgisayar oyunun mobil versiyonu değil. Mobil için sıfırdan yapılmış bir oyun.

Fortnite zaten konsollara uygun bir oyun hatta profesyonel oyuncuların neredeyse yarısı kolla oynuyor, mobile çıkması son derece mantıklı.

Amaaa; VALORANT'ın mobile çıkması CS:GO'nun mobile çıkmasıyla aynı şey. Kesinlikle saçmalık.
Kime göre çöp kime göre değil ben de sizin sevdiğiniz oyunlara çöp diyeyim o zaman?

CoD Mobile zaten Mobile özel, bilgisayar oyunun mobil versiyonu değil. Mobil için sıfırdan yapılmış bir oyun.

Fortnite zaten konsollara uygun bir oyun hatta profesyonel oyuncuların neredeyse yarısı kolla oynuyor, Mobile çıkması son derece mantıklı.

Amaaa; Valorant'ın Mobile çıkması CS:GO'nun Mobile çıkmasıyla aynı şey. Kesinlikle saçmalık.

Hocam saçmalamışsınız.

Mobil pazarı için getirdikleri aşikar. Daha fazla oyuncuya da ulaşıyor hem böylece. Bana göre kazan-kazan durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı