Valorant Mobile resimleri paylaşıldı

PC toxicleri bitti şimdi
Mobil toxicler başlayacak

Bir sürü skill var mobilde zor olmaz mı? Ayrıca resimler scam kokuyor kaynak nedir?

İnternette kısa bir arama yaptım ancak herhangi bir kaynağa ulaşamadım görseller birinin yaptığı sahte görseller olabilir ( umarım öyledir )

YouTuber'lerden ve Valorant'ta sızıntı yapan sayfadan gördüm. Sahte olacağını sanmıyorum.
Firma olarak tencent var sanırsam.

Her mobil oyunda toxic kitle var gayet güzel duruyor çoluk çocuğun oynayabilecek kadar kolay olacağınıda sanmıyorum PUBG Mobile zaten çöp
CoD Mobile Battle Royale çok kötü en azından rank kasması zevk verecek bir FPS mobil oyunu olur.

Neden? Ben şahsen mobil oyun oynamam fakat pc si olmayanlar için iyi bence.
Örnek olarak PUBG'yi verebilirim. Arkadaşımla Steam PUBG hakkında konuşuyoruz mesela biri geliyor Mobile versiyonu hakkında alakasız bir şey diyor.

Yani kısaca Valorant'ı Mobile dan ibaret sanacak ve normalin bilmeyecek onlarca insan olacak ve bu insanların oluşturduğu toxic kitleyi düşünemiyorum.

İşin oynanış kısmına hiç girmiyorum bile. Bu arada Valorant en çok oynadığım oyundur sadece kütlesinin daha da kötüleşecek halinden dolayı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…