- Makaleler
- 42
Kitlesi leş olan oyun daha da kitlesini bozacak.
Oyun kitlesi leş, çoluk çocuk doluydu.
Ben de oynuyorum, şimdi biz leş mi oluyoruz?
Kitlesi leş olan oyun daha da kitlesini bozacak.
Oyun kitlesi leş, çoluk çocuk doluydu.
Kaynak paylaşabilir misiniz? Hangi oyun motoru ve hangi firma yayınlıyacak?
Aynı oyunun kopyalayıp Mobil'e çıkacağını zannetmiyorum, Valorant'ın adını kötüleyecek hiçbir şey yapmayacaktır Riot Games.
Bu yıl onca ilke imza atan bir firmanın böyle yapmasını gerçek olarak nitelendirmiyorum.
Çıkarsada markayı zedelemekten başka bir şey olmaz, insanları 2'ye böleceği kesin.
Bir sürü skill var mobilde zor olmaz mı? Ayrıca resimler scam kokuyor kaynak nedir?
İnternette kısa bir arama yaptım ancak herhangi bir kaynağa ulaşamadım görseller birinin yaptığı sahte görseller olabilir ( umarım öyledir )
Bir mobil oyundan beklentiniz nedir anlamadım ki. Daha oyunu görmeden daha iyidir yazmışsınız bir deEn azından sıfır gerceklikteki CoD'dan daha iyidir.
Ben?Bir kişi bile iyi mesaj atmadı herkes bu kadar mi nefret ediyor ya![]()
Sorun yok hocam.Sizi unutmuşum hocam birden o kadar mesaj geldi ki kusura bakmayın.![]()
Ben de oynuyorum, şimdi biz leş mi oluyoruz?
Örnek olarak PUBG'yi verebilirim. Arkadaşımla Steam PUBG hakkında konuşuyoruz mesela biri geliyor Mobile versiyonu hakkında alakasız bir şey diyor.Neden? Ben şahsen mobil oyun oynamam fakat pc si olmayanlar için iyi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.