Valorant Mouse Lag Sorunu

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim bu sorunu bayağıdır çekiyorum. En sonunda gittim Rival 3 aldım ama sorun çözülmedi. Bunu nasıl çözerim? Tam ekran modunu devre dışı bırakma ve öncelik atama falan işe yaramıyor.

Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim bu sorunu bayağıdır çekiyorum. En sonunda gittim Rival 3 aldım ama sorun çözülmedi. Bunu nasıl çözerim? Tam ekran modunu devre dışı bırakma ve öncelik atama falan işe yaramıyor.

Bende G300s kullanıyorum yıllardır Rival 3 Wireless aldım 400 TL'ye mouse inanılmaz derece kötü performans veriyordu kasıyordu iade etmeye çalıştım kutusu yırtıldı diye almadılar çözümünü aradım bulamadım bende fareyi çöpe attım.

Bende G300s kullanıyorum yıllardır Rival 3 Wireless aldım 400 TL'ye mouse inanılmaz derece kötü performans veriyordu kasıyordu iade etmeye çalıştım kutusu yırtıldı diye almadılar çözümünü aradım bulamadım bende fareyi çöpe attım.
Konu sahibinin sorunuyla senin anlattıkların arasındaki bağ?

Aynı sorunu benim de yaşadığımı belirttim ve çözümünü bulamadığım için iade etmeye çalıştığımı söyledim.
Hayır, aynı sorunu yaşamıyorsunuz. Konu sahibi yaşadığı soruna belki çözüm olur diye Rival 3 almış, sen Rival 3 Wireless aldım, lag vardı diyorsun. Farklı sorunlar.
Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim bu sorunu bayağıdır çekiyorum.
Sistem özelliklerini belirtin. İşlemci, ekran kartı, ram vs.

Hayır, aynı sorunu yaşamıyorsunuz. Konu sahibi yaşadığı soruna belki çözüm olur diye Rival 3 almış, sen Rival 3 Wireless aldım, lag vardı diyorsun. Farklı sorunlar.

Sistem özelliklerini belirtin. İşlemci, ekran kartı, RAM vs.

i5 4460 işlemci, MSI Gaming 2G GTX 950 ekran kartı, 450 watt 80+ PSU, 16 GB DDR3 1600MHz CL9 G.Skill RAM.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı