Valorant mouse ortada takılı kalıyor

poyraz60

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Valorant'a girerken çok nadir de olsa böyle sorun yaşıyordum. Sorun şu, fareyi hareket ettiriyorum ama sürekli sanki ortada görünmez bir şekilde kalıyor yani mouse hareket ediyor ama menüde bir yere geliceğim zaman 5 6 kere tıklamam gerekiyor çünkü pırpır yapar gibi ortada kalıyor mouse. Res attım 2 kere düzelmedi, eskiden yeniden başlatınca düzeliyordu.

Çözümü bulabildiniz mi? 1 yıla yakındır asus rog keris kullanıyorum 2 gün önce bir anda valorantta bu sorunla karşılaştım valorantı kapatıp mouse'u usbden tak çıkar yapınca düzeliyor fakat valorantta tekrar aynı sorun oluyor, riota ticket attım repair toolla sistem kayıtlarını istedi ilettim bir kaç çözüm sundu fakat sorunu çözemedik farklı bir mouse taktım onda sıkıntı olmadı, nasıl çözücem bilmiyorum...

Çözümü bulabildiniz mi? 1 yıla yakındır ASUS ROG Keris kullanıyorum 2 gün önce bir anda Valorant'ta bu sorunla karşılaştım Valorant'ı kapatıp fareyi USB'den tak çıkar yapınca düzeliyor fakat Valorant'ta tekrar aynı sorun oluyor, Riot'a ticket attım repair toolla sistem kayıtlarını istedi ilettim birkaç çözüm sundu fakat sorunu çözemedik farklı bir mouse taktım onda sıkıntı olmadı, nasıl çözeceğim bilmiyorum...
Merhaba, üstte arkadasının verdıgı çözümü denedım, işe yaradı. Bağlı bir joyıstık var mı ya da cozduysen nasıl cozdun?

ben bu sorunu yeni güncelleme ile beraber almaya başladım sorun tamamen valoranttan kaynaklı diğer oyunlarda asla böyle bir sıkıntı yaşamıyorum her güncellemede oyunu bozdukları için böyle oluyor bu sorunla karşılaşırsanız yeni güncellemeye kadar beklemenizi öneririrm

Ben bu sorunu yeni güncelleme ile beraber almaya başladım sorun tamamen Valorant'tan kaynaklı diğer oyunlarda asla böyle bir sıkıntı yaşamıyorum her güncellemede oyunu bozdukları için böyle oluyor bu sorunla karşılaşırsanız yeni güncellemeye kadar beklemenizi öneririrm

Masaüstündeyken de birkaç kez yaşadım o yüzden Valorantlık bir durum olduğunu sanmıyorum yarın 2.kez garantiye göndereceğim değiştirmelerini umuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı