evo1utions Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Valorant'ta mouse düzgün çalışmıyor tek tek ateş edebiliyorum ama sprey atamıyorum.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 15 Mart 2023 #2 evo1utions dedi: Valorant'ta mouse düzgün çalışmıyor tek tek ateş edebiliyorum ama sprey atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Senle ilgili bir şey değil. Bir süre sonra mermiler cidden rastgele gitmeye başlar. Artı 0 Eksi
evo1utions dedi: Valorant'ta mouse düzgün çalışmıyor tek tek ateş edebiliyorum ama sprey atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Senle ilgili bir şey değil. Bir süre sonra mermiler cidden rastgele gitmeye başlar.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.214 Çözümler 3 15 Mart 2023 #3 evo1utions dedi: Valorant'ta mouse düzgün çalışmıyor tek tek ateş edebiliyorum ama sprey atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mermiler mi kesiliyor demek istediniz? Artı 0 Eksi
evo1utions dedi: Valorant'ta mouse düzgün çalışmıyor tek tek ateş edebiliyorum ama sprey atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mermiler mi kesiliyor demek istediniz?
KS KS evo1utions Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 NiRisai dedi: Mermiler mi kesiliyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... aynen mermiler kesiliyor 2 mermi gidiyor sonra ateş etmeyi kesiyor Artı 0 Eksi
NiRisai dedi: Mermiler mi kesiliyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... aynen mermiler kesiliyor 2 mermi gidiyor sonra ateş etmeyi kesiyor
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.214 Çözümler 3 15 Mart 2023 #5 evo1utions dedi: aynen mermiler kesiliyor 2 mermi gidiyor sonra ateş etmeyi kesiyor Genişletmek için tıkla... Hocam 3 sebebi olabilir diye düşünüyorum. 1) Ping, paket kaybı 2) Mouse sorunu 3) Fps drop vesaire. Bunlara dikkat edip tekrar deneyin hocam. Artı 0 Eksi
evo1utions dedi: aynen mermiler kesiliyor 2 mermi gidiyor sonra ateş etmeyi kesiyor Genişletmek için tıkla... Hocam 3 sebebi olabilir diye düşünüyorum. 1) Ping, paket kaybı 2) Mouse sorunu 3) Fps drop vesaire. Bunlara dikkat edip tekrar deneyin hocam.