Çözüldü Valorant MSI Afterburner açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BİM

Hectopat
MSI Afterburner'ı diğer oyunlarda kullanabiliyorum. Ancak Valorant'da açılmıyor. Araştırdım ancak tek bulabildiğim MSI Afterburner ayarlarından "enable Low-level IO Driver" ayarını kapatıyorlar. Denedim ama yararı olmadı. Oyun testi kanallarında açılabildiğini gördüm ama ben açamıyorum. Bilgisi olan var mı?

Ben de açabiliyorum. Afterburner'ı silip tekrar kurmak sorunu çözebilir.
Ayarlarda Kernel mod olması lazım onu açın. Telefonda olduğum için görüntü atamıyorum.

Hocam maalesef önce kaldırdım ve yeniden kurdum o şekilde denedim olmadı. Sonrasında kullanıcı modundan kernel moda geçtim ancak yine olmadı.

MSI Afterburner'ı yüklerken yanında bir de RivaTuner Statistic diye bir program yüklüyor. Oradan söyleyeceğim ayarı yapmak sorununuzu çözebilir.

Sırasıyla:
  • MSI Afterburner'ı yönetici olarak çalıştırın.
  • Masaüstünde sağ altta arka planda çalışan RivaTuner Statistic programına çift tıklayıp açın.
  • Orada sağ üstte 'Application Detection Level' başlığının altındaki ayarı 'High' yapın ve oyuna öyle girin.

Dipçe: Bu ayarı bir kere yapınca sürekli kalıyor. Yani her seferinde oyuna girmeden önce ayarlamak zorunda değilsiniz.

Önce Afterburner'i aç, sonra oyunu aç. Oyunun istemcisi açık iken Afterburner'i açma. Sırayla aç.
O şekilde yapıyorum.
Ayarlara gir ve Ebabke low-level IO driver seçeneğindeki onaylama işaretini kaldır.
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Denediğimi belirttim zaten.
MSI Afterburner'ı yüklerken yanında bir de RivaTuner Statistic diye bir program yüklüyor. Oradan söyleyeceğim ayarı yapmak sorununuzu çözebilir.

Sırasıyla:
  • MSI Afterburner'ı yönetici olarak çalıştırın.
  • Masaüstünde sağ altta arka planda çalışan RivaTuner Statistic programına çift tıklayıp açın.
  • Orada sağ üstte 'Application Detection Level' başlığının altındaki ayarı 'High' yapın ve oyuna öyle girin.

Dipçe: Bu ayarı bir kere yapınca sürekli kalıyor. Yani her seferinde oyuna girmeden önce ayarlamak zorunda değilsiniz.
Bilgisayara geçince deneyip dönüş yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı