Valorant muharebe ghost alınır mı?

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mağzama muharebe ghost geldi 875 VP alınır mı sizce? Şu an ghostumda frekans desen var savaş biletinden sizce alınır mı?

Merhaba, mağazama Ejder Ateşi Vandal ve RGX Z11 Pro kelebek bıçağı geldi. Normalde kelebek bıçağı alırdım ama şu an ona param yok. Yeni gelen setin 10.000 VP olanını almayı düşünüyordum, ancak Ejder Ateşi Vandal'ı alırsam bıçağa para kalmıyor. Sadece anomali 2 setine, 6.700 VP olana para kalıyor. Sizce Ejder Ateşi Vandal alınır mı? Bayağı hoşuma gidiyor ama 10.000 VP olan sette de üç skin var: Sheriff, spectre ve Phantom.

merhaba, mağazama Ejder Ateşi Vandal ve RGX Z11 Pro kelebek bıçağı geldi. Normalde kelebek bıçağı alırdım ama şu an ona param yok. Yeni gelen setin 10.000 VP olanını almayı düşünüyordum, ancak Ejder Ateşi Vandal'ı alırsam bıçağa para kalmıyor. Sadece anomali 2 setine, 6.700 VP olana para kalıyor. Sizce Ejder Ateşi Vandal alınır mı? Bayağı hoşuma gidiyor ama 10.000 VP olan sette de üç skin var: Sheriff, spectre ve Phantom.

Ejder ateşi set olarak güzel ama çok dikkat dağıtıyor. Ve aşırı derecede taratma hissiyatıvar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı