alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Merhaba DxDiag girdiğimde DirectX sürümüm 12 diye gözüküyor. Valorant'ı açmaya çalıştığımda hata alıyorum DirectX11 nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Merhaba DxDiag girdiğimde DirectX sürümüm 12 diye gözüküyor. Valorant'ı açmaya çalıştığımda hata alıyorum DirectX11 nasıl yapabilirim?
Jonas Kahnwald Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 203 Çözümler 1 Yer Kaunas Daha fazla Sistem Özellikleri GOAT v4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2023 #11 alfarrow dedi: Hiçbir şekilde oynayamaz mıyım Valorant'ı. Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartını yükseltmeniz gerekiyor bu hatayı bende alıp bir sürü araştırma yapıp metot denedim başarısız oldum. Artı 0 Eksi
alfarrow dedi: Hiçbir şekilde oynayamaz mıyım Valorant'ı. Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartını yükseltmeniz gerekiyor bu hatayı bende alıp bir sürü araştırma yapıp metot denedim başarısız oldum.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Ocak 2023 #12 reptile dedi: Ekran kartında DirectX 11 desteği yok. Kursa da işe yaramayacaktır. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama benim kartımda bu DirectX kurmadan önce bu hatayı alıyordum ama kurduktan sonra düzeliyordu denemekten zarar gelmez. alfarrow dedi: Setup could not download the file. Hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal bir hata galiba tekrar girmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Ekran kartında DirectX 11 desteği yok. Kursa da işe yaramayacaktır. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama benim kartımda bu DirectX kurmadan önce bu hatayı alıyordum ama kurduktan sonra düzeliyordu denemekten zarar gelmez. alfarrow dedi: Setup could not download the file. Hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal bir hata galiba tekrar girmeyi dener misin?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Ocak 2023 #13 @Enahaine Evet, bu hata ekran kartının DirectX 11 desteklemesine rağmen de meydana gelebiliyor. Yalnız arkadaşın sorunu ekran kartının DX11 desteklememesinden kaynaklanıyor. Artı 0 Eksi
@Enahaine Evet, bu hata ekran kartının DirectX 11 desteklemesine rağmen de meydana gelebiliyor. Yalnız arkadaşın sorunu ekran kartının DX11 desteklememesinden kaynaklanıyor.
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #14 Enahaine dedi: Emin değilim ama benim kartımda bu DirectX kurmadan önce bu hatayı alıyordum ama kurduktan sonra düzeliyordu denemekten zarar gelmez. O normal bir hata galiba tekrar girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Enahaine dedi: Emin değilim ama benim kartımda bu DirectX kurmadan önce bu hatayı alıyordum ama kurduktan sonra düzeliyordu denemekten zarar gelmez. O normal bir hata galiba tekrar girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... aynı hatayı veriyor
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Ocak 2023 #15 alfarrow dedi: Aynı hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Normal. Niye? Çünkü kartınızın DirectX 11 desteği yok. Çözümü ne? DX11 destekleyen bir karta geçmek. Artı 0 Eksi
alfarrow dedi: Aynı hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Normal. Niye? Çünkü kartınızın DirectX 11 desteği yok. Çözümü ne? DX11 destekleyen bir karta geçmek.
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #16 reptile dedi: Normal. Niye? Çünkü kartınızın DirectX 11 desteği yok. Çözümü ne? DX11 destekleyen bir karta geçmek. Genişletmek için tıkla... DX11 destekleyen ucuz bir ekran kartı 40 50 FPS alsam yeterli önerir misiniz yoksa yeni bir konu mu açmalıyım. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Normal. Niye? Çünkü kartınızın DirectX 11 desteği yok. Çözümü ne? DX11 destekleyen bir karta geçmek. Genişletmek için tıkla... DX11 destekleyen ucuz bir ekran kartı 40 50 FPS alsam yeterli önerir misiniz yoksa yeni bir konu mu açmalıyım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Ocak 2023 #17 @alfarrow Ekran kartı tavsiyesi için yeni bir konu açmanız daha uygun olur. Artı 0 Eksi