Valorant nasıl iyi oynanır?

Valorant'ın aim sistemi kötü derken tam anlamadım. Poligonu falan mı beğenmediniz.

Yok direkt silahların hedefe gitmesinden bahsediyorum. İstediğim noktaya gitmiyor. FPS oyunlarını çok iyi oynadığımı söylemiyorum ama arada bir CS:GO oynuyorum keleş hariç hiçbir silahta aim sıkıntısı yaşamıyorum.

Yok direkt silahların hedefe gitmesinden bahsediyorum. İstediğim noktaya gitmiyor. FPS oyunlarını çok iyi oynadığımı söylemiyorum ama arada bir CS:GO oynuyorum keleş hariç hiçbir silahta aim sıkıntısı yaşamıyorum.

CS:GO'dan gelenler Valorant'ı oynayamıyor çoğunlukla Valorant'ın silahları çok farklı CS:GO'ya göre.

Merhaba dostum oyunda chat kısmı enter herkese acik mesaj Shift+enter
Kendini gelistirmek ıcin ise Steam'de ücretsiz olan dunyada en cok kullanilanlardan Aim Lab uygulamasini indirebilirsin orada botlari vurarak elin alisir ve 20 Mac attiktan sonra mekaniklere alisirsin daha sonrasi bunu duzenli yapmakla devam ediyor duzenli yaparsan Full gelisirsin.

Öncelikle yazma tuşu Enter, karşı takımın da mesajları görmesini istiyorsan Shift+Enter.
Önce 2 ay falan oyna atmosferi öğren oyunun. En iyi aim sende olsa taktik bilmesen hiçbir şey yapamazsın.
Sonra poligon, Aim Lab falan halledersin.
Aim kısmına katılmıyorum. En iyi aim kendisinde olursa taktik bilmese bile iyi oynar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı