Hocam oradan silseniz bile oyunun Uninstal programları gibi oyun Registry'leri veya program data veya belgelerim klasörleri gibi yerlerdeki dosyalar silinmez. Program Kaldır'da görünür her zaman ve ilerde yüklemek istenince sorun çıkabilir de. Hem nasıl silindiği hakkında bir fikriniz yoksa sizden önce yorum yapan arkadaşların yazdıklarına da göz atmanız daha sağlıklı olur.Ne alaka hocam? Denetim Masası'ndan silemiyorsa böyle silebilir çok da zahmetli veya saçma bir yol degil. 2 klasöre girecek altı üstü.
Hocam oradan silseniz bile oyunun uninstal programları gibi oyun Registry'leri veya program data veya belgelerim klasörleri gibi yerlerdeki dosyalar silinmez. Program kaldır'da görünür her zaman ve ileride yüklemek istenince sorun çıkabilir de. Hem nasıl silindiği hakkında bir fikriniz yoksa sizden önce yorum yapan arkadaşların yazdıklarına da göz atmanız daha sağlıklı olur.
Görev yöneticisinde Riot ilgili ne varsa görevini sonlandırın. O zaman Denetim Masası'ndan kaldır diyebilirsiniz ve silinir.
Peki. Siz her şeyi öyle silmeye herkese de bunu yapmaya teşvik etmeye devam edin. Oyun Vanguard isimli yazılımla Riot'un koruması altında müdahaleye izin vermediği için silinmemektedir. Riot işlemlerinin görevi sonlandırıldığında oyun silinebilmektedir. Siz yine dilediğiniz gibi silin. Boş işlerle uğraşanlar o zaman yazılım mühendisleri ve programlamacılar. Madem bu kadar basit uninstaller diye bir şey yapmaları saçmalık.Daha önce bende böyle sildim hocam sonradan yükledim hiçbir sorun vs. çıkmadı ayrıca registry falan biraz boş iş anlattıklarınız.
Hocam Valorant'ın kurulum programını sitesinden indirin ve oradan kaldırın en doğru çözüm budur.Arkadaşlar program ekle kaldırdan Valorant'ı kaldıramıyorum nasıl kaldıracağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.