ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Oyunu Riot Launcher'ından indirmeye bıraktım ama tam yüklenmedi. Silmek istiyorum nasıl sileceğim bulamadım. Yardım eder misiniz?
Oyunu Riot Launcher'ından indirmeye bıraktım ama tam yüklenmedi. Silmek istiyorum nasıl sileceğim bulamadım. Yardım eder misiniz?
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.808 Çözümler 12 Yer Midland 19 Haziran 2024 #2 ulman dedi: Oyunu Riot Launcher'ından indirmeye bıraktım ama tam yüklenmedi. Silmek istiyorum nasıl sileceğim bulamadım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Denetim masasından silmeyi deneyin, olmadı appdata üzerinden ya da program dosyalarından riot games klasörü içine bakıp silmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Oyunu Riot Launcher'ından indirmeye bıraktım ama tam yüklenmedi. Silmek istiyorum nasıl sileceğim bulamadım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Denetim masasından silmeyi deneyin, olmadı appdata üzerinden ya da program dosyalarından riot games klasörü içine bakıp silmeyi deneyin.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 19 Haziran 2024 #3 İlk vanguardı sileceksin denetim masasından sonra valorantı yoksa silinmez adamlar öyle bir yapmış ki Artı 0 Eksi
İlk vanguardı sileceksin denetim masasından sonra valorantı yoksa silinmez adamlar öyle bir yapmış ki
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.808 Çözümler 12 Yer Midland 19 Haziran 2024 #4 596802 dedi: İlk vanguardı sileceksin denetim masasından sonra valorantı yoksa silinmez adamlar öyle bir yapmış ki Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silmesine gerek yok diye biliyorum, ben LoL ve Valorant'ı silerken onu silmemiştim. Artı 0 Eksi
596802 dedi: İlk vanguardı sileceksin denetim masasından sonra valorantı yoksa silinmez adamlar öyle bir yapmış ki Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silmesine gerek yok diye biliyorum, ben LoL ve Valorant'ı silerken onu silmemiştim.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 19 Haziran 2024 #5 Darsiere dedi: Vanguard'ı silmesine gerek yok diye biliyorum, ben LoL ve Valorant'ı silerken onu silmemiştim. Genişletmek için tıkla... Şuanda olmuyor ama galiba illa silmek lazım kanser riotun işleri işte Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Vanguard'ı silmesine gerek yok diye biliyorum, ben LoL ve Valorant'ı silerken onu silmemiştim. Genişletmek için tıkla... Şuanda olmuyor ama galiba illa silmek lazım kanser riotun işleri işte