Valorant nasıl silinir?

kn
O zaman direkt dosyadan kaldırabilirsin. Oyun hangi diskte kuruluysa orada Riot Games diye bir klasör olacak. İçinde Valorant yazacak onu silebilirsin. Eğer Riot Games'le başka oyunun yoksa direkt Riot Games klasörünü de silebilirsin.
knk aslında benim valorant ı silme sebebim normal günde oyuna giriyordum googledan giriş yaptı oyna yazan yerde güncelle yazıyor basıyoum yükleniyor diyor o hep kalıyor 4 gündür bekliyorum sadece bana mı oldu

kn

knk aslında benim valorant ı silme sebebim normal günde oyuna giriyordum googledan giriş yaptı oyna yazan yerde güncelle yazıyor basıyoum yükleniyor diyor o hep kalıyor 4 gündür bekliyorum sadece bana mı oldu
bilgisayarımın iyi yani o yönden de olamaz

Kn.

Kanka aslında benim Valorant'ı silme sebebim normal günde oyuna giriyordum Google'dan giriş yaptı oyna yazan yerde güncelle yazıyor basıyoum yükleniyor diyor o hep kalıyor 4 gündür bekliyorum sadece bana mı oldu.

Bilgisayarımın iyi yani o yönden de olamaz.

Hocam Epic'den mi indirdiniz yoksa Google'dan mı Valorant Launcher.

O zaman direkt dosyadan kaldırabilirsin. Oyun hangi diskte kuruluysa orada Riot Games diye bir klasör olacak. İçinde Valorant yazacak onu silebilirsin. Eğer Riot Games'le başka oyunun yoksa direkt Riot Games klasörünü de silebilirsin.
knk aslında vallorantı silme amacım normal gibi oyuna giriyodum googledan güncelle yazıyodu bastım ve yükleniyor yazıyo ve yüklenmiyor açılmıyor biligisayarımın kalitesindende değil abimin pc de aynı onda böyle bişey olmadı bana çok ayarlamaları dosya ları yönetmeyi çok bilmiyor öz şekilde anlatabilirmsin

Hocam Epic'den mi indirdiniz yoksa Google'dan mı Valorant Launcher.
google

knk benim pc windows 11 siznkinden farklı olabilirmi

knk aslında vallorantı silme amacım normal gibi oyuna giriyodum googledan güncelle yazıyodu bastım ve yükleniyor yazıyo ve yüklenmiyor açılmıyor biligisayarımın kalitesindende değil abimin pc de aynı onda böyle bişey olmadı bana çok ayarlamaları dosya ları yönetmeyi çok bilmiyor öz şekilde anlatabilirmsin

google

pardon 2 kere yazdım

Son düzenleme:
Kanka aslında vallorantı silme amacım normal gibi oyuna giriyordum Google'dan güncelle yazıyordu bastım ve yükleniyor yazıyor ve yüklenmiyor açılmıyor biligisayarımın kalitesindende değil abimin PC de aynı onda böyle bir şey olmadı bana çok ayarlamaları dosyaları yönetmeyi çok bilmiyor öz şekilde anlatabilirmsin.

Google.

Kanka benim PC Windows 11 siznkinden farklı olabilir mi?

Kanka benim PC Windows 11 siznkinden farklı olabilir mi?

Valorant W11 de bayağı sorunlu isterseniz Windows 10 geçip deneyin olan sorunlarda bir daha olmaz muhtemelen öyle.

Nasıl gçeiş yapacağım bir de Windows 10'a geçince bütün uygulamalar gider mi?

Bilgisayar daha önce Windows 10'dan W11'e geçmediyse direkt sana geldiği gibi W11 ise sıfırlamadan geçebilirsin ama ilk dediğimde komple sıfırlanıyor PC.

Bilgisayar daha önce Windows 10'dan W11'e geçmediyse direkt sana geldiği gibi W11 ise sıfırlamadan geçebilirsin ama ilk dediğimde komple sıfırlanıyor
10 dan 11 e geçmedim nasıl 10 a geçebilirm

Bilgisayar daha önce Windows 10'dan W11'e geçmediyse direkt sana geldiği gibi W11 ise sıfırlamadan geçebilirsin ama ilk dediğimde komple sıfırlanıyor PC.
aslında valorantla yaşadığım problemin resmini atabilsem yardımcı olabilirsin belkide atamııyrum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı