aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Nisan 2020 #91 30+ GB'lik Mad max'in 3GB repack sürümü var arkadaşlar ne indiriyoruz bilen var mı
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 11 Nisan 2020 #92 Silinen üye dedi: Fitgirl olabilir, ben orijinal oyun bilmezken hep Fitgirl RePack kullanırdım. Genişletmek için tıkla... CYP ve CODEX de iyidir ama çok aktif değiller gibi bu ara aKuu dedi: 30+ GB'lik Mad max'in 3GB repack sürümü var arkadaşlar ne indiriyoruz bilen var mı Genişletmek için tıkla... Tarkov değil de Bayburt çıkabilir o
Silinen üye dedi: Fitgirl olabilir, ben orijinal oyun bilmezken hep Fitgirl RePack kullanırdım. Genişletmek için tıkla... CYP ve CODEX de iyidir ama çok aktif değiller gibi bu ara aKuu dedi: 30+ GB'lik Mad max'in 3GB repack sürümü var arkadaşlar ne indiriyoruz bilen var mı Genişletmek için tıkla... Tarkov değil de Bayburt çıkabilir o
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 11 Nisan 2020 #93 AB7SS dedi: 89 GB'lık GTA 5'i korsan olarak 41 GB'a indirdim . Genişletmek için tıkla... Keşke orijinal oyunlarda RePack kullanılsa, ama AAA oyunlar orijinalse illa ki kotayı öldürecek. (AKN kullanmıyorum.)
AB7SS dedi: 89 GB'lık GTA 5'i korsan olarak 41 GB'a indirdim . Genişletmek için tıkla... Keşke orijinal oyunlarda RePack kullanılsa, ama AAA oyunlar orijinalse illa ki kotayı öldürecek. (AKN kullanmıyorum.)
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 11 Nisan 2020 #94 painkiller dedi: Bak belki çok iddaalı olacak ama CS:GO ve PUBG hayatta bitmeyecek bak gör Apex, CoD, BF, Valorant bunlar hep geçici kalacak. Genişletmek için tıkla... CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek
painkiller dedi: Bak belki çok iddaalı olacak ama CS:GO ve PUBG hayatta bitmeyecek bak gör Apex, CoD, BF, Valorant bunlar hep geçici kalacak. Genişletmek için tıkla... CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 11 Nisan 2020 #95 CillianMurphy dedi: CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek Genişletmek için tıkla... İlla ki oynayan çok insan olacaktır, ama kolay kolay düzelmez bence.
CillianMurphy dedi: CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek Genişletmek için tıkla... İlla ki oynayan çok insan olacaktır, ama kolay kolay düzelmez bence.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Nisan 2020 #96 painkiller dedi: CYP ve CODEX de iyidir ama çok aktif değiller gibi bu ara Tarkov değil de Bayburt çıkabilir o Genişletmek için tıkla... Xatab,R.G mechanics,Reloaded en sevdiklerim
painkiller dedi: CYP ve CODEX de iyidir ama çok aktif değiller gibi bu ara Tarkov değil de Bayburt çıkabilir o Genişletmek için tıkla... Xatab,R.G mechanics,Reloaded en sevdiklerim
TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #97 Fortnite ile bu oyunu yanyana koyanları gördükten sonra Alt+F4 çekiyorum.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 11 Nisan 2020 #98 CillianMurphy dedi: CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum aKuu dedi: Xatab,R.G mechanics,Reloaded en sevdiklerim Genişletmek için tıkla... Ulen az korsancı değilmişiz hepimiz valla Silinen üye dedi: İlla ki oynayan çok insan olacaktır, ama kolay kolay düzelmez bence. Genişletmek için tıkla... Hile hata hep olacak ama yine de en tepede olacaktır bence de.
CillianMurphy dedi: CS:GO bitmez ve hiçbir zaman bitmeyecek Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum aKuu dedi: Xatab,R.G mechanics,Reloaded en sevdiklerim Genişletmek için tıkla... Ulen az korsancı değilmişiz hepimiz valla Silinen üye dedi: İlla ki oynayan çok insan olacaktır, ama kolay kolay düzelmez bence. Genişletmek için tıkla... Hile hata hep olacak ama yine de en tepede olacaktır bence de.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Nisan 2020 #99 painkiller dedi: Kesinlikle katılıyorum Ulen az korsancı değilmişiz hepimiz valla Hile hata hep olacak ama yine de en tepede olacaktır bence de. Genişletmek için tıkla... Korsana teşvikten ban yemesek iyi full korsan konuşuyoruz
painkiller dedi: Kesinlikle katılıyorum Ulen az korsancı değilmişiz hepimiz valla Hile hata hep olacak ama yine de en tepede olacaktır bence de. Genişletmek için tıkla... Korsana teşvikten ban yemesek iyi full korsan konuşuyoruz
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 11 Nisan 2020 #100 aKuu dedi: Korsana teşvikten ban yemesek iyi full korsan konuşuyoruz Genişletmek için tıkla... Kim, biz? Ne korsanı abi saçmalamayın. "Bir arkadaşım" var o söyledi bana yani onun demesi böyleymiş
aKuu dedi: Korsana teşvikten ban yemesek iyi full korsan konuşuyoruz Genişletmek için tıkla... Kim, biz? Ne korsanı abi saçmalamayın. "Bir arkadaşım" var o söyledi bana yani onun demesi böyleymiş