Heyecanım boşa çıktıBursa'lıyım, belki eski bir arkadaşım olabilirsin.
Heyecanım boşa çıktıBursa'lıyım, belki eski bir arkadaşım olabilirsin.
Koca yürekli EFT yapımcıları WinRAR aracılığıyla 200 GB oyunu sıkıştırıp sunmuşlar vay beeee.Sistem gereksinimlerinde 10 GB kullanılabilir alan diyor WHAT?
3 yıl önce bu haberi duymuştum. İnşallah 1-2 haftaya gelir.Oyun nasıl bilmiyorum ama CS:GO bitmez. Source 2 yakındır.
Söylentilere göre bu oyundan sonra çıkacak gibi duruyor.3 yıl önce bu haberi duymuştum. İnşallah 1-2 haftaya gelir.
RepackKoca yürekli EFT yapımcıları WinRAR aracılığıyla 200 GB oyunu sıkıştırıp sunmuşlar vay beeee.
TF2'ye başlamasına vesile olduğum çok kişi var, ama nerede yanlış yaptım bilmiyorum, çoğu Scout oynuyor, ben onlara Soldier oynayın demiştimHeyecanım boşa çıktıBizim okuldan giden arkadaşım gibi konuşuyorsun aynı. Oyun zevkiniz bile aynı o bana TF2'yi sevdirdi.
Şu karantina günlerinde oynayacak bir şey bulamadım. Warface indiriyorum şu anda.Söylentilere göre bu oyundan sonra çıkacak gibi duruyor.
Ben biraz kötü oynadığım için medic oynuyordum can basıyordumTF2'ye başlamasına vesile olduğum çok kişi var, ama nerede yanlış yaptım bilmiyorum, çoğu Scout oynuyor, ben onlara Soldier oynayın demiştim.
Keşke RDR2 ve GTA 5'de öyle olsa, öyle sabırsızım ki indirme çubuğundaki pikselleri saymaya başladım GTA 5 indirilirken.Repack10 GB indiriyorsun 200 GB olarak kuruluyor
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.