- Makaleler
- 1
Her düşük FPS optimizasyon olmuyor hocam.Aynı sistemle BF1 MP'da 64 kişilik oyunda yüksek ayarlarda 50-60 FPS alıyorum sen düşün optimizasyon iyi mi değil mi?
Her düşük FPS optimizasyon olmuyor hocam.Aynı sistemle BF1 MP'da 64 kişilik oyunda yüksek ayarlarda 50-60 FPS alıyorum sen düşün optimizasyon iyi mi değil mi?
Her düşük FPS optimizasyon olmuyor hocam.
Tamam sıkıntıyı söyle o zaman? Ben de kurtulmuş olurum belki.Her düşük FPS optimizasyon olmuyor hocam.
@Aslan46'nında dediği gibi sistem,driver hataları çoğunlukla etkiliyor. Bende bazı oyunlarda drop yaşıyorum driverdan dolayı.Tamam sıkıntıyı söyle o zaman? Ben de kurtulmuş olurum belki.
Ben Valorant harici bir oyunda yaşamıyorum bunu. Drop da yok zaten FPS ortalama 90-120 arası. RAM'i 16 yapıp deneyeceğim bakalım etkisi ne kadar olacak.@Aslan46'nında dediği gibi sistem,driver hataları çoğunlukla etkiliyor. Bende bazı oyunlarda drop yaşıyorum driverdan dolayı.
İşlemcin AMD ise çok işe yarar.Ben Valorant harici bir oyunda yaşamıyorum bunu. Drop da yok zaten FPS ortalama 90-120 arası. RAM'i 16 yapıp deneyeceğim bakalım etkisi ne kadar olacak.
Intel.İşlemcin AMD ise çok işe yarar.
Benimki;
4 GB RAM.
1GB GT540M ekran kartı.
i5 2.nesil işlemci.
70 FPS alıyorum![]()
İşlemcin AMD ise çok işe yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.