Valorant neden bağımlılık yapar?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Kendi adıma söylüyorum, zerre ilgimi çekmezdi. Nasıl oynuyorlar falan diye girdim. Giriş o giriş. Şimdi başından zor kalkıyoruz. Bu bağımlılığın sebebi ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal o oyun beyninde eğlence ile eşleşti vede sende çok eğlenmeye ihtiyaç duyuyorsun. Bu yüzdende beynin direkt olarak "Valorant oyna, hadi, elmastan ölümsüz rütbesine ulaş!" diyor.

Kişiden kişiye değişen bir olay bana göre optimizasyonu bu kadar rezalet bir oyunu nasıl oynuyorlar diye merak ediyorum.

Silah kostümleri ve rank sistemi oyuna bağlanmanıza neden olan çok büyük 2 faktör. Bu sadece Valorant için değil bütün FPS oyunları için geçerli hocam. Ama Valorant hem grafiksel olarak, hem silah kostümleri ve rank sistemi olsun güzel bir oyun bence. Ne kadar oynamasamda oyunu çok beğeniyorum.

Oyun bağımlılığı ve kumar bağımlılığı benzerlik gösterir. İkisinde de kazanma hırsı vardır. Ayrıca oyun oynarken mutluluk hormonu salgılarız. Bu da bir sebeptir.

Oyun basit.
Oyun hızlı, bekleme falan pek yok. Silah alma anında bile haritanın belli alanı gezilebiliyor.
Çabuk bitiyor ve her oyun tadında kalıyor.
Mobil ajanlar ile interaktif hale geliyor oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı