Valorant neden böyle?

Zamanında CS'yi 15TL'ye aldığım için baya rahatım ben. Eğer zaten bir oyundan zevk almak için skin almak zorundaysanız o oyun güzel bir oyun değildir.
 
CS:GO'ya rakip olmak istediler ve patladılar. Oyunu 15 yaşından büyük olan kimse oynamıyor ve her maç en az 3 kişinin allahına sövülüyor.
Dia elo üstü 15 yaş altı kimseye rastlamadım. Elonu yükseltene kadar katlanacaksın, başka yapacak birşey yok.


Oyunun fanboyuymuş gibi olacak ama fikirlerimi söyleyeyim dedim.

Rastgele 4 skin sözüne lafım yok ama oyuncuları oyuna bağlandırmak için yapmış olabilirler.
Son gelen set fena değildi, ara sıra saçmalıyorlar orası ayrı.
Arayüzü geçen ept6act3 de daha iyiydi neyini sevmediniz anlamadım.
Düşük liglerde karşınıza gelen kişi evet random sıkarak sizi öldürebiliyor, ama sizin ondan önce davranma şansınız her zaman var. Artı olarak bahsettiğiniz şey de her zaman olan birşey değil 10-20 kill'de 1.
Aynı lol gibi karakter sayısı arttıkça fikir azalıyor , isterseniz karakter fikrinizi riot'a iletebilirsiniz ( kesinlikle ilgisizlik yok. )

Zamanında CS'yi 15TL'ye aldığım için baya rahatım ben. Eğer zaten bir oyundan zevk almak için skin almak zorundaysanız o oyun güzel bir oyun değildir.
Seçkin 300TL ve almazsan 10 oyunun 9'unda hile var, bilin istedim.
 
Zamanında CS'yi 15TL'ye aldığım için bayağı rahatım ben. Eğer zaten bir oyundan zevk almak için skin almak zorundaysanız o oyun güzel bir oyun değildir.

Haklısın hocam oyunda çok fazla konuşulması gereken konular varken zevk almak için millet skin almayı düşünüyorlarsa vay hallerine ne diyeyim.

Dia elo üstü 15 yaş altı kimseye rastlamadım. Elonu yükseltene kadar katlanacaksın, başka yapacak bir şey yok.

Hocam oyunda soloysan bu yaşları küçük kardeşlerimizle oyun oynamak ver rank atlamak oldukça zor ve bunaltıcı oluyor.
 
Valorantın kendi discord sunucusundan adam bulabilirsin.
 
Hocam eğer CS ile kıyaslayacaksak CS'de nasıl solo girebilirsin? Bağıran var , çağıran var. Bul valorant sunucusundan bir duo oynayın beraber.
 
Olay skin alıp almamak değil, olay rank atlamak için para vermek zorunda olman. Eskiden yoktu, saçmalık. Valorant daha cazip geliyor, bence daha iyi oynanışı var. Ve bir rekabetçi oyunda olması gereken en iyi şey, yüksek FPS var.

Valoranttada bir skin alsanız zaten minimum 200 lira hocam.
Olay skin alıp almamak değil, olay rank atlamak için para vermek zorunda olman.

Dostum zaten düşürdüğün kasalar ile parasını çıkartıyorsun Valorant'ta bir skine 300TL vereceğine CS:GO seçkine 275TL para ver hem parasını çıkartırsın hem de oyundan zevk alırsın.
Olay skin alıp almamak değil, olay rank atlamak için para vermek zorunda olman.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…