Optimizasyon konusunda çok haklısınız ama hafif aşağı çekiyorum kafadan vuruyorum olayı düşük elolarda gerçekleşen bir olay. Biraz yükselebilirseniz bunun farkına varacağınızı düşünüyorum.
Başlığı biraz okudum çoğu eleştirinin doğruluk payı yok. Yüksek eloda oynamamış insanlar dolu başlık 3-5 oyun atan mı dersin videosunu izleyip yorum yapan mı dersin neler neler. CS:GO'dan daha toxic kitlesi olan bir oyun yok yeryüzünde Valorant toxic diyorlar. Elmas+ elo Valorant oynamak kadar keyifli bir şey yok. Herkes sağduyulu herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Toxic 10 oyunda1 görüyorum. Yorgun olunca chill oynamak isteyince Frankfurt vb. Serverlarda oynuyorum info dışında konuşan olmuyor bazen hiç kimse konuşmuyor gece saatlerinde. Ayrıca şunu da anlamıyorum yok 13 yaşında çocuklarmış falan filan o çocukla aynı ranktaysan onu gömmene rağmen bir otur düşün derim neden diye? Şahsen 22 yaşındayım ve rekabetçi oynarken en az toxiclendiğim oyun valorant oldu bu güne kadar. Oyunun mekaniklerine alışmanız için ve mapleri öğrenmeniz için en az 200 oyununuzun olması lazım bu arada oyunu daha öğrenmeyip buraya yorum atmaya gelmeyin lütfen. 200 oyun atan adam eleştirsin şunu yoksa burdan çok komik gözüküyor eleştirileriniz. Son olarak 1050ti i7 8750h'lı sistemle sabit 180 fpste oynuyorum kendim sabitledim 165 hz monitörüm var diye. yoksa 400 fps gördüğüm oluyor dururken vb. Optimizasyonu güzel yani. Son olarak Valorant'ın grafikleri CS:GO'dan kötü değil abi bunu söyleyenlerin kafasından istiyorum.
@Gerek hocam konuyu takibe aldınız galiba. Valorantı öven herkese like atıyorsunuz.
Siz de biliyorsunuz gerçekten kötü bir oyun olduğunu.
Kendinizi kandırmayın. Yazımda bahsettiklerimin hepsi doğru ve hepsinin arkasındayım.
LoL gibi bir oyunu yapan şirketten iyi "birinci şahıs savaş" oyunu zaten beklemiyordum. Ben de denedim ve dediklerim doğru çıktı.(Benim görüşümdür, katılmıyorsanız gülücük atabilirsiniz.)
@Gerek hocam konuyu takibe aldınız galiba. Valorant'ı öven herkese like atıyorsunuz.
Siz de biliyorsunuz gerçekten kötü bir oyun olduğunu.
Kendinizi kandırmayın. Yazımda bahsettiklerimin hepsi doğru ve hepsinin arkasındayım.