Valorant neden oynanmaz?

Çok fazla FPS oyunu oynadım Valorant'ı kolay olduğundan sevmiyorum çok basit ve oyunu stres içinde oynuyorum hemen yanlış bir şey yaptın mı toxicleme başlıyor evet Valorant'nun hile sistemi gerek sunucuları CS:GO'dan daha iyi fakat ben CS:GO'yu daha zor olduğu için seviyorum fakat şu an ikisini de oynamıyorum. İsterseniz inanmıyorsanız Steam hesabıma bakabilirsiniz.

Rankınız nedir? İleriki ranklarda herkes aim god olmaya başlıyor da...

Valorant'ta karakterler birbirinden üstün adil olduğunu düşünmüyorum.

Mesela? Kullanmayı bilince hepsi birbiriyle yarışıyor, Sage ile bile harikalar yaratıyorum. Fanboy değilim, karakterler konusunda adil kalmaya çalışıyor Riot, ama spray ve koşarak vurma olayları çok saçma gelişmiş, phantom ile spray atayım diyorum hayvan gibi sekiyor, Vandal bile o kadar sekmiyor.

Hocam galiba yanlış okudunuz.

Online olduğu için oynanmaz. Grafikleri kötü oyuna giren kitle kötü olduğu için oynanmaz.
Zaten valorant takım oyunu tek başına girdiğin solo ölüm kalım savaşında karakterlerin yeteneği yok. Yani karşınızdaki takım hangi karakterleri seçtiyse sizin takımınız da aynısını seçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…