Valorant neden oynanmaz?

Cs 1.6 az giriliyor diyen arkadaş cs 1.6 hala çok dolu heleki akşamlar dolu oluyo serverlar

Silver-Gold tarafında oynadım oyunu. Genelde 9 yaşındakilerle beraber oynadım ne annem kaldı ne Allah'ım öyle söyleyeyim .

Valorant'ın optimizasyonu CS:GO ya göre daha iyi, GeForce 710M ile oynuyorum ancak CS:GO'da daha çok drop giriyor.

Silver-Gold tarafında oynadım oyunu. Genelde 9 yaşındakilerle beraber oynadım ne annem kaldı ne Allah'ım öyle söyleyeyim .

Kardeşim CS:GO'dan Valorant'a kadar çoğu oyunda Gold 3-plat 1 kümelerinde takıldı. Şu ana kadar anlattığın tarzda belki 3 4 oyuncu denk gelmiştir. Kendimden bahsetmem gerekirse geçen sezonu elmas bitirdim şu an ımmortal 2 civarlarındayım. Bahsettiğin aim ve spray açıklamasında bas bayağı sallamasyon tarzda yazmışsın. Zira ben bu oyunda Gold ligindeki oyuncuların bile bahsettiğin gibi koşa koşa vurduğunu görmedim. Aynı yorumu CS:GO veya başka rekabetçi bir oyunda yazsan bu tepkiyi verecektim 6 senelik CS geçmişim var.

Oyunu iyi oynuyor olabilirsin. En yüksek liglere ulaşabilir ve en güzel vuruşları yapabilirsin. Dünya turnuvalarını kazanabilir aileni gururlandırabilir ülkenin şanlı bayrağını zirvelerde gösterebilirsin.

Ama bu Valorant'ın ne kadar kötü bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Böyle kestirip atacaksan konu falan açma. Çünkü tek amacının ortalığı karıştırmak olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Böyle kestirip atacaksan konu falan açma. Çünkü tek amacının ortalığı karıştırmak olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Anlamadım neyi kestirip atıyorum?
Oyunun Aim'inin bana göre olmadığını Spray oyuncusu olduğumu söylüyorum. Arkadaş ise ağladığımı söylüyor. Burda neyi kestirip atıyorum tam olarak ?

Vallahi oyunu Beta'dan beri oynamaktayım hala daha oynuyorum aktif olarak. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki oyun çok çok kötü. Bence çok eğlenceli bir oyun. Özellikle CS:GO'daki hilelerden sıkılmıştım ve oyun ilaç gibi geldi . Ve ne olursun artık şu oyunu CS:GO ile kıyaslamayın. CS:GO ile benzer zaten (5V5 rekabetçi mod olarak) evet ama birisi 9 yıldır piyasada var ve birisi de daha 2020 yazında çıkmış bir oyun . İllaki geliştirilecektir. Hatta bu optimizasyon vs. dediğiniz sıkıntıların çoğu bir gün bayağı bayağı azalacak. LoL'de ilk çıktığı zamanlarda böyle gözükmüştü. Fakat şu anda piyasadaki yerini görüyoruz. Kanser kitleyi eklemiyorum yanlış anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…