Valorant neden oynanmıyor?

Emre_153533

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Ti
16 GB Ram
Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz
Çoğu zaman MVP'ya da takım MVP'si atıp maç kazanamıyorum. Bir ara 2 yücelik 1 immortal 1 diamond la maç girdik bir 4, 5 el 1 tane kaybettik ve 1 maç hariç 2. ve 3. bitirdim ama platlarla veya takımsız oynadığım zaman olmuyor. İstemsizce tilt oluyorum veya iyi oynayamıyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Bir de çok toksikleyen bir kitle var TR serverinde hemfikir hem de server önerisinde bulunabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu zaman MVP'ya da takım MVP'si atıp maç kazanamıyorum. Bir ara 2 yücelik 1 immortal 1 diamond la maç girdik bir 4, 5 el 1 tane kaybettik ve 1 maç hariç 2. ve 3. bitirdim ama platlarla veya takımsız oynadığım zaman olmuyor. İstemsizce tilt oluyorum veya iyi oynayamıyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Bir de çok toksikleyen bir kitle var TR serverinde hemfikir hem de server önerisinde bulunabilir misiniz?

Hocam Valorant gördüğüm en kötü eşleştirme sistemi olan oyun 2 yıldır oynuyorum ve 1000+ saatim var en fazla plat2 çıkabildim. Çok garip bir oyun.

Zevkler farklı ama ben CS1.6'dan bile daha çok zevk alıyorum. Çok oynamadım ama eşleşme sisteminin saçma olmasından yakınanları çok duydum. Eşleşme durumu saçmalığı War Thunderda da var, ama en azından o oyun mecbur oynatıyor kendisini, muadili yok, öte yandan Valorant'ın sayısız muadili var.

Valorant zaten eşleşmesiyle berbat bir oyun çok değişik kazanamıyorsun resmen.

2 yıldır beni bronzdan çıkartmayan saçmasapan bir eşleştirmeye sahip yegane oyun, platlara karşı oynayıp nasıl silver olmamı bekliyorsun acaba ey Riot?

Valorant zaten eşleşmesiyle berbat bir oyun çok değişik kazanamıyorsun resmen.
League of legends da aynı. İşe yarayan bir sistem. İnsanların duygularını gıdıklayarak sinirleriyle oynuyorlar. Sen de daha çok hırs yapıyorsun ve oyun bunu kullanıyor. Bir maç "Sen çok iyi oynuyorsun aslanım benim." diyerek seni mutlu ediyor sen de buna inanıyorsun. Sonra seni yerin dibine sokuyor ve sen de kabullenemiyorsun. Kendini ispat etmeye çalışıyorsun. Arkadaşlarla girilip keyif alınıp çıkılacak oyun aslında. Ranked kasmak bence hiç bir oyun için mantıklı değil. Plat mı olacaksın olurusun. Herkes plat olabilir ama plat olmanın bedeli sana onlarca saate bedel olur. Oyun bunu çok iyi yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı