Valorant Neptün vandal alınır mı?

Eğer hissiyatını seviyorsan, psikolojik olarak seni daha iyi oynatıyorsa al. Ama yok, benim sırf skinim olsun diye alıyorsan hiç alma. Sevdiğin skinin mağazaya gelmesini bekle. Sonuçta skinler artık az para değil.
Tamam reis sağolun ben o zaman 2 3 gün beklerim eğer güzel bişey gelmezse bunu alırım.

Tamam reis sağ olun ben o zaman 2 3 gün beklerim eğer güzel bir şey gelmezse bunu alırım.

Sen bilirsin. Bir ara istediğim skin için 4-5 ay beklemiştim anca gelmişti :D Şans işi tamamen. Sana özel mağaza ne zaman gelecek bilmiyorum ama senin yerinde olsam beklerdim.

Ben alınır tarafındayım. Yağmacı Vandal'a sahip olduğum halde nedense Neptune Vandal bana daha güzel geliyor. Hem hissiyat hemde tasarım olarak. Alacak param olsa direkt almayı düşünüyorum. Başka bir şey diyecek olursam bunu alıp almamak tamamen sana kalmış bir durum. Bunu konu açıp başkalarına sorarak değil kendine sorup öyle almalısın. Çünkü herkesin göz zevki farklıdır. @Blax4 arkadaşımızın söylediği gibi bende mesela Asil, Gaia İntikamı ve RGX setini (Phantom, Classic ve Bıçaklar hariç) sevmiyorum. İşin özeti eğer gözüne güzel geldiyse ve yerden alıp kullanma fırsatı bulduğunda veya videolarda gördüğün zaman hoşuna gittiyse al. Ama ben tatmin olmadım, güzel değilmiş diyorsan @Zbyrtmr arkadaşımızın dediği gibi sevdiğin skinin gelmesini bekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı