Şöyle söyleyeyim haritalar, hitboxlar, ekonomi dengesi gayet başarılı. Fakat silahlar çok randomlar, belli bir spray paternleri olmadıkları ve yatay açıdan rastgele teptikleri için CS:GO'da yapabildiğim gibi patern ezberleyip sprey atamıyorum.
Bunun dışında Ferrari-peek olayı gereğinden fazla güçlü bu oyunda. Koşarak HS atıyor insanlar. CS:GO'da koşarak taramak sadece belli silahlar ile işe yarıyor. Bu oyunda ben Phantom ile Ferrari-peek atıyorum, mesela sağa koşuyorum düşmanı görür görmez bir salise A'ya basıp kafasına tek kurşun atmam yetiyor. Sonra adım "hileci" oluyor ama işin özü oyunun silah mekanikleri zayıf.
Çok zayıf ya da kurtarılamayacak türden bir basitlik söz konusu değil, fakat silah mekanikleri üzerine çalışmaları gerek. Ne yaptığı hakkında en ufak fikri olmayan oyuncular bile rastgele 1V1'de sırf attıkları spray bala daha iyi geldi diye kazanabiliyor.
Pistol round oynuyorsunuz frenzy(oto tabanca) alıp üzerinize koşuyorlar CS:GO'daki eski tec-9 metası gibi biraz.