Valorant ölünce internet gidiyor sonra tekrar geliyor

Raymoon

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, eski laptopuma Valorant'ı indirmiştim. Format atmadan önce de böyle bir sorun yaşıyordum. Sonrasında format attım ve tekrar oyuna girdim. Öğretici kısmında da aynı sorunla karşılaştım. Normal oyuna girdiğimde de sorun devam etti. Yüksek öncelik, normal öncelik, CPU ayarlarını değiştirmeye çalıştım ancak sonuç alamadım. Ölünce internet kesiliyormuş gibi karakterler duruyor ve FPS'im 6-7 civarına düşüyor. Bu sorunu çözemedim, eskiden böyle bir sorun yoktu. Yeni internetim de etkiliyor olabilir. Belki de yeni gelen güncellemelerden kaynaklanıyordur. Yine de size sormak istiyorum çünkü tatile gittiğimde laptopumu götüreceğim.

Merhaba, eski laptopuma Valorant'ı indirmiştim. Format atmadan önce de böyle bir sorun yaşıyordum. Sonrasında format attım ve tekrar oyuna girdim. Öğretici kısmında da aynı sorunla karşılaştım. Normal oyuna girdiğimde de sorun devam etti. Yüksek öncelik, normal öncelik, CPU ayarlarını değiştirmeye çalıştım ancak sonuç alamadım. Ölünce internet kesiliyormuş gibi karakterler duruyor ve FPS'im 6-7 civarına düşüyor. Bu sorunu çözemedim, eskiden böyle bir sorun yoktu. Yeni internetim de etkiliyor olabilir. Belki de yeni gelen güncellemelerden kaynaklanıyordur. Yine de size sormak istiyorum çünkü tatile gittiğimde laptopumu götüreceğim.

Bu internet kesintisi dediğiniz sanırım FPS düşmesi.(drop) FPS düşmesi işlemci çok yüke bindiğinde ya da sistem kaldıramadığında oluyor.

Drop değil ölünce internet kesiliyor gibi oluyor karakterler duruyor ve FPS'im düşüyor 6-7 FPS oluyor normalde 70 FPS alıyorum.

Karakterler düz bir şekilde yürüyor sağa sola dönmüyor veya yetenek kullanmıyor ve FPS 6-7'ye düşüyor bu FPS drop değil internetimde kesiliyor ve geri geliyor.

boştan geçen süre diye bişey var onu açıp oyuna girdimmm ölüp fps düşünce 0.0ms oluyor normal ms normal ama boştan geçen süre 0.0ms oluyor çok uzun sürede yaşanırsa van-72 hatası alıyorum

cevap yok muu

Cevap yazar mısınız?

Dostum o zaman ayarlardan hep FPS için hem de ms için grafik tablosunu aç ve dene.
denedim boştan geçen süre diye bişey var onu açıp oyuna girdimmm ölüp fps düşünce 0.0ms oluyor normal ms normal ama boştan geçen süre 0.0ms oluyor çok uzun sürede yaşanırsa van-72 hatası alıyorum

Dostum o zaman ayarlardan hep FPS için hem de ms için grafik tablosunu aç ve dene.
denedim boştan geçen süre diye bişey var onu açıp oyuna girdimmm ölüp fps düşünce 0.0ms oluyor normal ms normal ama boştan geçen süre 0.0ms oluyor çok uzun sürede yaşanırsa van-72 hatası alıyorum

Son düzenleme:
van-72 hatası alıyorum

boştan geçen süre diye bişey var onu açıp oyuna girdimmm ölüp fps düşünce 0.0ms oluyor normal ms normal ama boştan geçen süre 0.0ms oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı