Valorant Oni 2.0 beklenmeli mi yoksa Gece Pazarı'ndan mı alışveriş yapılmalı?

Merhaba. Bildiğiniz üzere yarın Valorant'a Gece Pazarı geliyor ve aklımda operatör veya Phantom için bir skin alma fikri var. Sizce 1400VPnin altında operatör veya Phantom için skin almak mı yoksa oni 2.0 bekleyip 1775VP ye o set içersinden bir skin almak mı?
Gece Pazarından güzel skin düşerse alabilirsin. 20 Gün beklemeye değmez zaten ondan önce yeni set geliyor 2 aya anca gelir diye düşünüyorum.

Gece Pazarı'ndan güzel skin düşerse alabilirsin. 20 Gün beklemeye değmez zaten ondan önce yeni set geliyor 2 aya anca gelir diye düşünüyorum.

Phantom ve operatör için ne önerirsiniz? Yağmacı, anomali, Delipop Phantom var aklımda. Operatör için SE yine delipop, yağmacı ve bunlara ek olarak da köken ile yitik operatör var aklımda.

Phantom ve operatör için ne önerirsiniz? Yağmacı, anomali, Delipop Phantom var aklımda. Operatör için SE yine delipop, yağmacı ve bunlara ek olarak da köken ile yitik operatör var aklımda.
Hocam ben bir şey öneremem sizin zevkinize kalmış. Saydığın bütün skinler güzel zaten kafana göre al bir şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı