Valorant gösterişli bıçak alınır mı yoksa gece pazarı mı beklenmeli?

• Konuyu başlatan atef
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.533

atef

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi gece pazarını bekleyip daha iyi bir bıçak düşürme ihtimalim var yoksa beklemeyip alayım mı gösterişli bıçağı hangisini yapayım? 2175 VP var hesapta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gösterişli bıçak oyunun beta döneminde çıkmış bir bıçak kaplaması. O zamandan beri hiç beğenmedim kaplamayı. Siz beğeniyorsanız tercih size kalmış. Bana kalırsa onu almak yerine gece pazarına daha iyi bir bıçağın gelmesini bekleyip elinizde bulunan puanı onunla değerlendirin.

Bir dahaki gece pazarı ne zaman olur tahmini?

Gece pazarını beklemeye karar verdim teşekkürler mesaj yazanlara
Gösterişli bıçak oyunun beta döneminde çıkmış bir bıçak kaplaması. O zamandan beri hiç beğenmedim kaplamayı. Siz beğeniyorsanız tercih size kalmış. Bana kalırsa onu almak yerine gece pazarına daha iyi bir bıçağın gelmesini bekleyip elinizde bulunan puanı onunla değerlendirin.
Bıçağın kaplamasını beğeniyorum ancak çekim animasyonu yok bir de öbür bıçaklarda duman vb şeyler çıkıyor beni etkiliyor öyle şeyler

Sıradaki Battle Pass'in bıçağının güzel olacağını düşünüyorum genelde Pass'te sırasıyla bıçak kötü skinler iyi, sikinler iyi bıçak kötü oluyor. Bence Pass bıçağı alabilirsin. Birçoğu gösterişli bıçaktan iyi kanımca.

Sıradaki Battle Pass'in bıçağının güzel olacağını düşünüyorum genelde Pass'te sırasıyla bıçak kötü skinler iyi, sikinler iyi bıçak kötü oluyor. Bence Pass bıçağı alabilirsin. Birçoğu gösterişli bıçaktan iyi kanımca.

Battle Pass bıçakları güzel oluyor ancak herkeste oluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı