Lofty_Hero
Centipat
Valorant'ta keskin nişancı dürbün açma modunu basılı tut yaptım ama şimdi operatörde ve chamberin ultisinde 2. yakınlaştırmayı kullanamıyorum. Kullanma yöntemi var mıdır?
Hayır.Valorant'ta keskin nişancı dürbün açma modunu basılı tut yaptım ama şimdi operatörde ve chamberin ultisinde 2. yakınlaştırmayı kullanamıyorum. Kullanma yöntemi var mıdır?
Hayır.
Yok, basılı tutarak kullandığınızda zaten yakınlaştırma döngüsü ayarı da devre dışı kalıyor. Tek çare basılı tutmadan kullanmak.
Yok, basılı tutarak kullandığınızda zaten yakınlaştırma döngüsü ayarı da devre dışı kalıyor. Tek çare basılı tutmadan kullanmak.
Oyunu tam ekranda oyna öyle ise oyunun tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Youtubede videolar var.Eyvallah.
Sağolasın.
Bir de ben alt tap attığımda ya da Windows'tan yan ekrana geçtiğimde oyun donuyor PC'yi yeniden başlatmadan hiçbir şeye tıklayamıyorum.
Oyunu tam ekranda oyna öyle ise oyunun tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. YouTube'da videolar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.