Valorant oyna butonuna bastıktan sonra PC donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

sadobaba06

Kilopat
Yazdığım gibi durduk yere oldu bu olay. Valorant'ı açıyorum ID şifre giridikten sonra oyna butonuna bastıktan sonra PC bir anda donuyor 1-2 dakika sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor hatası geliyor ekrana. NVIDIA Update yaptım Windows Update yaptım. Oyunu silip kurdum. Yine de düzelmedi. Durduk yere niye böyle oldu ki. 4-5 saat önce arkadaşlarla oynuyordum. Tekrar açmaya çalıştıktan sonra bozuldu böyle kaldı.

Bu problemini çözebilir.

Aynı durum bende de var. Beta sürümünden beri hiçbir sıkıntı yoktu gayet oynuyordum. Dün gece de oynadım gayet iyi bir şekilde. Bugün akşam girmeye çalıştım kullanıcı adı ve şifre giriyorum oynaya basıyorum sonra normalde oyun ekranı açılması gerekiyor ama gelmiyor ekran. Sonra PC donuyor. Düğmeden rest atıyorum anca kendine geliyor. PC özellikleri de iyi bu arada kaldırmama durumu yok. Oyunu silip yükledim bir işe yaramıyor.
NOT: !!!!
Faceit güncelleyin !!!!!!!!! SORUN ÇÖZÜLDÜÜ!

Aynı durum bende de var. Beta sürümünden beri hiçbir sıkıntı yoktu gayet oynuyordum. Dün gece de oynadım gayet iyi bir şekilde. Bugün akşam girmeye çalıştım kullanıcı adı ve şifre giriyorum oynaya basıyorum sonra normalde oyun ekranı açılması gerekiyor ama gelmiyor ekran. Sonra PC donuyor. Düğmeden rest atıyorum anca kendine geliyor. PC özellikleri de iyi bu arada kaldırmama durumu yok. Oyunu silip yükledim bir işe yaramıyor.
NOT: !!!!
Faceit güncelleyin !!!!!!!!! SORUN ÇÖZÜLDÜÜ!
Faceit ne alaka anlamadım neyi güncelleyeceğim? Valorant faceitte yok ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı