Valorant oynadıktan sonra sistem donmaya başladı

551848

Hectopat
Merhaba ben dün 4-5 saat Valorant oynadım ama sonradan donmaya başladı bilgisayar ve bir gün geçti normalde bir gün sonra geçerdi ama geçmedi hiçbir şey anlamadım. Konu bile zor oluşturdum hiçbir şey indirmedim virüs taraması yaptım.

%100 disk kullanı mı? HDD kokusu alıyorum.

Sinirden bilgisayarı kapattım az sonra şiddet uyglayacağım galiba yardım :D

daha 2.sayfaya geçmiyor

%100 disk kullanı mı? HDD kokusu alıyorum.

Bilir misin SSD pahalı.

taraama yapacağım ama virüs bulamazsa zamanımın boşa gittiğini düşünüyorum hep

1.İlk olarak disk sağlığını kontrol etmeniz gerekli hdd sorun varsa gözükecektir. 2. görev çubuğundan bütün programları kapatınız ve virüs taraması yapınız virüs olacağını sanmıyorum. 3 hdd doluluğuna yaklaşmadığına emin olun. 4. bilgisayarı internete bağlı bir şekilde hiç bir işlem yapmadan açık bir şekilde bir süre bekletin. ÖNERİ: 128 gb ssd almanız her açıdan sizin için iyi olacaktır.

1.İlk olarak disk sağlığını kontrol etmeniz gerekli hdd sorun varsa gözükecektir. 2. görev çubuğundan bütün programları kapatınız ve virüs taraması yapınız virüs olacağını sanmıyorum. 3 hdd doluluğuna yaklaşmadığına emin olun. 4. bilgisayarı internete bağlı bir şekilde hiç bir işlem yapmadan açık bir şekilde bir süre bekletin. ÖNERİ: 128 gb ssd almanız her açıdan sizin için iyi olacaktır.
bilgisayarda 998gb yer var

638gb boş

128 gb ssd biraz az

bana yetmez :D

Bilgisayarda 998 GB yer var.

638 GB boş.

128 GB SSD biraz az.

Bana yetmez :D

Amacınız SSD'ye oyun yüklemek olmamalı sistemi kurmak olmalı. 128 GB SSD almak sadece bugün değil ileride de her aldığınız PC'nin ihtiyacı olacaktır. Sistemi ayrı verileri ayrı dosyaya yazmak her bilgisayarın gerekliğilidir bana göre. ( alım gücü çok fazla olmayan herkes için geçerlidir)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı