Çözüldü Valorant oynamak için sanallaştırma ve Secure Boot kapalı mi olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MiyFany

Femtopat
Makaleler
1
Arkadaşlar yeni anakart aldım TPM 2.0 özelliği, açık sanallaştırma da açık Secure Boot kapalı. Valorant'a girebilir miyim? Daha iniyor.

Çözüm
Sanallaştırmanın Valorant'a bir etkisi yok, o bahsettiğiniz şey VBS ayarıdır. Windows 11 kullanıyorsanız TPM 2.0 ve Secure Boot'u da açmalısınız.
Arkadaşlar yeni anakart aldım TPM 2.0 özelliği, açık sanallaştırma da açık Secure Boot kapalı. Valorant'a girebilir miyim? Daha iniyor.

Valorant için Secure Boot ve TPM açık olmalı (windows 11). Sanallaştırma eğer ki bellek bütünlüğünü etkileyen metodla çalışıyorsa o zaman sorun çıkartır. Sanallaştırma Valorant için temel gereksinim değildir.

XMP ayarından bahsediyoruz, açık olabilir. Secure boot da bu forumda ne işe yaradığı açıklanmış. Açmanda büyük yarar var ve (windows 11 ise) girmen için Secure boot açık olmalı. Teşekkürler hocam. (@atar1993)

Son düzenleme:
Sanallaştırma gereksiz, o emulatörler için. Windows 11 ise BIOS'tan Secure Boot'u açmalısın.

MS

Açtım Secure Boot'u tmp2 de açık açılır değil mi Valorant.

MSinfoda açık görünüyor mu bakın.

1729178159727.png

Windows 10 kullanıyorum TPM 2.0 ve Secure Boot açtım sıkıntı olmaz değil mi?

Windows 10'da TPM ve Secure Boot'da şart değil. Sorunsuz çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı